Kelebekucusuu Samsung jet 85 dikey sarjli supurge almayi dusunuyorum. Kullanip memnun kalan var mı? Ya da philips veya başka marka supurge onerebilir misiniz?
alisinanneesi Kelebekucusuu Philips Aqua plus kullanıyorum ve inanılmaz memnunum korkarak almıştım bir yıldır benimle şarjı çok iyi gidiyor 165 metre kare evi her gün derinde süpürürüm ve iki gün gidiyor şarjı çekim gücü de çok iyi
Mira__ Kelebekucusuu Annem phılıps Aqua trio 9000 kullanıyor çok güzel inan dyson almasaydım kesinlikle tercihim phılıps olurdu.
sevilayallp İkisini satmış biri olarak söylüyorum samsung daha iyi daha da iyisi Dyson tavsiye derim kendimde kullanıyorum
Kelebekucusuu sevilayallp jet 85 mi onerirsiniz peki baslik cesidi olarak hosuma gitti. Uzun sureli kullanir miyim?
DevosMom Kelebekucusuu o zaman Bosch bakın direkt. Eski bir media Markt çalışanı olarak size söylüyorum. Ne philips ne samsung evime asla sokmam. Hepsinin herşeyini detaylıca biliyorum eğitimlerini almıştık çalışırken
Kelebekucusuu Prensesin_Annesi_ hangi modelini onerirsiniz. Sizdekinin eksi arti yonlerini yazar misiniz