kubra00k annesininmelegii yanlış anlama ama ben özellikle istanbul gibi biryerde kimseyle arkadaş olmam. Sen hiç korkmuyormusun. Nerden biliyorsun iyi insan olduğumuzu? Kimseye güven olmaz bu zamanda.
annesininmelegii @Dedektifgadget @klnkaysnr @edibeglsvr21 @sek_kahve @eymaa Önceki postlardan gördüm siz de soğanlıktasınız sanırım Arkadaş olmak isteyen ekleyebilir ınstagram @bediayasakoksal 😊
sek_kahve annesininmelegii aa siz miydiniz istek atan, ben de tanımadığım içim reddetmiştim tekrar istek attım size ❤️
annesininmelegii Burculicee Hiç gitmedim desem 😄 ben kaynarcayı biliyorum kayınvalidem orda oturuyor bi de doğumumu oradaki yüzyıl hastanesinde yaptım o kadar 😀
annesininmelegii kubra00k Orası öyle tabi ben de güvenemem ama birbirimizin evine gidip oturalım demiyorum yani arkadaşlık derken çocukları parka çıkarmak gibi şeylerden bahsettim
sek_kahve kubra00k haklısın zaten kimse kimseye gitmez ama parkta iki kelam edecek birisinin olması güzel oluyor canım. Bir de bizim mahalle baya sakin bir mahalle, ne suriyeli var ne çingene, orta halli ailelerin yaşadığı sakin bir muhit
Summ288 kubra00k yani ne alakası var ki. Dışarda da aynı rastlantı bir park vs. vesile olabilir muhatap olmuyor musunuz o zaman kötü insan her yerde var istanbul bazlı değil ki bu yada forumdan tanışmak. Burada kurulan çok da güzel arkadaşlıklar oluyor 😇 kimse kimseyi doğuştan tanımıyor iletişim olmak zorunda