nnoktaa Bssraa2 böyle bir durumda “endişenizi anlıyorum ancak müsade ederseniz onun oraya koyulmayacağını daha yumuşak bir dille oğluma ben öğretebilirim, sizin bu tavrınızdan korkabilir” derdim.
Birdunyabircennetannesi Bssraa2 Çok var … Ben zaten gereken yerde müdahale ediyorum ama sürekli müdahale eden gereksiz insan çok hayatımda ve görüşmüyorum ama işte ara sıra mecbur kalıyorum Hayır annesi müdahale eder gereken yerde He annesi müdahale etmeyen var tabiki ama müdahale ediliyorsa deli oluyorum başkasının müdahale etmesine
Bssraa2 Birdunyabircennetannesi aynen öyle ben zaten misafirliğe fln gittiğimde dökecek kıracak diye peşinden ayrılmıyorum ama hep oluyor müdahele ve bebeğim çekiniyor sonra çekingen olsun istemiyorum küçükken ben de çekingendim çünkü çok kötü bir durum
Bssraa2 sek_kahve ters durum demedim ki ? oğlum korktu dedim farkındaysanız milletin korkutmasına müsade etmem gerekir tabii ki değil mi ama dışarıdan hep müdahale edilirse çocuk çekingen oluyor
Cicektebenimcicekligunlerde Bssraa2 Ben izah ederim diyorum. Annesi varken başkasının karışmaması gerekli.. Çocuk büyütürken herkes karışıyor. Öz annemiz bile.. Annem benim yumuşak yüzlü olduğumu,kızıp,bagirmadigim konusunda hep eleştirir.🤷🏻
Bssraa2 Cicektebenimcicekligunlerde benim annemgilde müdahele etmem diye hep eleştiriyor neymiş halıya dökmüş neymiş kırmış etmiş ya yapsın diyorum hepsi geri gelir yerine bu kadar halıdır evdir tapmam ben sizin gibi diyorum
Birdunyabircennetannesi Bssraa2 Aynı durum mevcut sürekli oluyor yani misafirliğe artık gitmiyorum çok fazla Gidiyorsam da çocuklu arkadaşıma gidiyorum o kadar Çünkü oğlum ne yapsa batıyor bazılarına Yastıkla oynuyor diye müdahale eden bile oldu yahu
CaninannesiCemre Bssraa2 Ben zaten ne yapmasını gerektiğini söylüyorum tarzında cümleler kuruyorum ben genelde öyle olduğunda(tavır önemli tabii) karşıdakinin nasıl yaklaştığı
Bssraa2 CaninannesiCemre bu cümleler o anda aklıma gelmiyor ama sık sık tekrar edip ezberlicem en iyiisi :)
pasaklisinkukuli Bssraa2 yeni nesil annelerin fazla evhamlı oldugunu düşünüyorum süs bitkisi gibi kenarda koruyup saklayamayız bu cocukları kimse laf demesin kimse karışmasın diye diye onlara iyilik yapmıyoruz bu onları daha çekşngen yapıyor yada egolu yeni nesil problemleri bu iki kutup arasında olacak
Bssraa2 pasaklisinkukuli süs bitkisi gibi koruduğumu söylemedim daha çok küçük kendini koruyamaz veya cevap veremez çekingen olur zaten yeterince çekingen dışarıdan müdahale edilince iyice çekiniyor ve bacaklarıma sarılıyor ben çekingen olmasın diye uğraşıyorum şuan milletin müdahale edicek yada laf diyecek yaşında değil konuşamıyor bile farkındamısınız ?
pasaklisinkukuli Bssraa2 evet farkındayım 22 aylık kızım var ama sizin cocugunuza kimse mudahrlede bulunmamış kız işini yapmış uyarmış bir pragraf dolusu laf etmenin luzumu var mı yok siz değil ben söylerim vb laflar falan siz gülüp ablası hiç koyar mı yapmaz öyle oynuyor vb deseniz korku faktörüde ortada kalmaz bebekler anneleri güldüğü zaman bir sıkıntı yok demekki diyor ama bu söylediklerim size yine ters gelecek muhtemelen
Bssraa2 pasaklisinkukuli hayır neden ters gelsin işini yapmış ama bir anda öyle panikle söylemesi çocuğumu korkuttu dediğim gibi benim oğlum zaten çekingen ve biri bir şey diyince daha çok çekinip bacaklarımın arasına giriyor ben onun çekingenliğini atmak istiyorum üstünden hayat zor kendini koruması savunması lazım çekingen olursa hep ezilir benim korkum bu bir anne olarak anlarsınız çünkü sizde annesiniz :) o kutu orda kalmayacak bu kadar panik yapmasına gerek yoktu ki zaten ben annesi olarak başındayım bir şey yaptığı zaman onu düzeltmesini bilirim neden karışıyor karışılmamalı böyle durumda ha o kutuyu orada bırakırım orası ayrı
shurup pasaklisinkukuli ben varken çocuğumu uyarmak kimseye düşmez. Ben müdehale etmezsem eğer o zaman devreye girebilir. Çocuğum kimsenin stres topu ya da egosunu tatmin edeceği bi şey değil. Düşüncelerinize katılmıyorum maalesef.
shurup Bssraa2 Kinayeli bi ses tonuyla “aa iyi ki söylediniz ben bilmiyordum onun oraya konmayacağınj” derdim. Sonra da oğluma dönüp “ne yapmanız gerekiyormuş annecim, tanımadığımız insanlara çok bilmişlik yapmamamız gerekiyormuş di mi? derdim. Nefret ettiğim insan tipi çünkü
Bssraa2 shurup anlatamıyorsun ki çocuklar zaten korkuyor bu yaşlarda dışarıdan müdahale edilince daha çok korkuyorlar
tugbacds Bssraa2 ben direk zaten o koysada ben alıcaktım gel oğlum hadi kasaya götürelim derdim ne münasebet sonuçta çocuk hırsızlık yapmıyoruz kimse salakta değilde çocuk içtiyse ödenecek zaten o tabi ordaki üslup da önemli sevimli bi şekilde söylerse bak annem abla haklı hadi gel bunu kasaya götürelim ücretini ödeyelim derdim
Bssraa2 tugbacds sevimli demedi bir anda haykırdı hayır hayır diye sevimli dese zaten çocuk korkmazdı gerçekten üslup çok önemli