Ozgeruya Minii_baby cerkezkizi59 c59 evet az olması benide tereddütte bıraktı açıkçası. Şuan 1 geceliği haftasonu 4500. Whatsapta resmi var ama başkasıda koymuş olabilir diyorum
c59 Ozgeruya tek gece normalde 7 ila 10 arası değişiyor. 2 geceye o parayı istemesi kafamı kurcaladi işin açıkçası
cerkezkizi59 Zmh0311 ücret ne kadar ödediniz memnun kaldınız mı buraya etiketler Şeniz uygunsa bizde gitmek istiyoruz
cerkezkizi59 Ozgeruya ama giderseniz buraya yazın bizde gitmeyi düşünüyoruz memnun kalırsanız bende giderim size guvenip
Zmh0311 cerkezkizi59 biz bayramda gittik pahalıydı biraz iki geceliğine 20.000 verdik normalde iki gecelik 15 gibi diyorlardı o zamanlarda
Birkizannesi123 Ozgeruya kuzum imkansız 4500 e havuzu falan size mi ait olcak ortak havuz mu dikkat edin
babysuzkesen Merhaba. Kiralamayı planladığınız yerin ismini Şikayet Var’dan aratırsanız dolandırıcı olup olmadığını daha net anlarsınız. Ben çoğu zaman öyle yapıyorum. İllaki dolandırılan birileri oraya yazmış oluyor.
Birkizannesi123 Ozgeruya merhabalar ismi nedir peki bende bakıyorum savibuorg a bir yer sordum araştırdı ve bana dolandırıcı dedi dikkat edin tursab koduna kadar vardı sitenin
Ozgeruya Birkizannesi123 ernaz bungalov sapanca ismi. Sitede yazıyor tursap onaylı diye ama googlede sayfayada ulaşamadım sadece instagramda var
Birkizannesi123 Ozgeruya şimdi baktım ama tursab belgesi çıkmıyor dolandırıcı gibi geldi yinede dediğim siteye sorun
Birkizannesi123 Ozgeruya oranın Instagram sitesine girin takip ettiği sayfalara bakın yada mesaj atın ben mesaj atıp sordum oda sayfanın linkini istedi gönderdim araştırıp dönüş yaptılar zaten biyografisindede internet sitesi var oraya girip bungalowa tiklayinca bütün isletmeler çıkıyor
cerkezkizi59 Ozgeruya kız yorumlara insanlar yazmış güvenilir diye ama belki kendileri yazdırmıştır bilemem
cerkezkizi59 Ozgeruya bacım sadece 24 temmuzda paylaşım yapmış bence fotolar o paylaştıkları kopyala yapıştır yapmıştır bana güvenilir gelmedi