Noname21 GizemElf baby me kullanıyorum ben yaklaşık iki senedir termoslu Çelik Onunla göz morartmışlığım var yamulmadı sayısız düştü birşey olmadı
niloyaaa GizemElf oğlum 4.5 yaş bi seneden fazladır mapedin çelik suluğunu kullanıyor. Suluğun başına gelmeyen kalmadı ama yamulma vb yok
nevermore GizemElf anasınıfı öğretmeni olarak çelik tavsiye ediyorum. Bunlar çabuk kırılıyor maalesef.
HonKiPonKiDoNiNo GizemElf Suan kres Annelerinin ortak derdi :) Ben gecen yil celik almistim.. Heryerini ezmis 🤣 ustundeki baski yazilari soyuldu kisaca cop oldu :)) Henuz almadim ama nike sporcu sulugu alicam hem akitmiyor, hem saglam ve iyi.. Laden Hallettinmi hurc isini ?
Laden HonKiPonKiDoNiNo yok canım bulamadık hiçbir yerde. Olmadı internetten alacağım. Gözümle göreyim yıkanabilir mi bakarım diyordum ama bulamayacağım sanırım Bu arada cidden uzspace i şiddetle öneriyorum asla pişman olmaz alan😂
nevermore GizemElf marka olarak bilmiyorum maalesef ama çelik ıslıkları yıllarca kullanıyorlar gözlemlerime göre. A101 bim tarzı yerlerden alıyorlar sanırım
Laden HonKiPonKiDoNiNo yok hiçbir şekilde bulamadım. Trendyolda var da işte nasıldır bilmiyorum ki. Ben yıkayabileceğim bir şey istiyorum ya
Babybloom GizemElf 700ml pipetli olanlar baya iş görmüştü. Zaten suyu bitse doldururlar okulda. Çelik bakarsan da milk&moo aldım memnun kalmıştım. Hangi suluğu alırsan al, maksimum ömrü 6ay oluyor zaten ya kırıyorlar, ya eziyorlar, ya kaybediyorlar😂
CatBoy GizemElf https://amzn.eu/d/dJPidlN Şunu alacağım ben sağlıklı olduğu için uzun araştırmalarım sonucu bunu buldum sağlıklı olması açısından
OptimusPrime GizemElf Tercihimi çelikten yana kullandım ben. Anasınıfına gidecek kızıma 500ml olan çelik suluk aldım
Babybloom GizemElf anaokulu kreşte çok üstüne döküyorlar. Yani ya arkadaşları çarpıyor, ya hızlı içmeye çalışıyoelar oyuna yetişcem diye derken döküyorlar. Bu yüzden bizim okulumuz pipetli almamı istemişti.