Hatice7 lohusaserbeti evet ya sürekli aynı resimleri paylaşıyorlar ve her gün paylaşım yapıyorlar insanın içine kurt düşürüyorlar ama acaba doğru mu kullananlar var mı diye de insan bi merak ediyorum
Hatice7 Mucizem27 hadi ya çok teşekkür ederim buraya sormam iyi oldu gerçekten alıyım bi deneyeyim diyordum
Mucizem27 Hatice7 onun yerine size larocheposay , bioderma , cerave, tavsiye ederim benim kullanıp memnun kaldığım markalar hem tüm cildiyeci doktorlarının yazdığı ürünler bi bakın derim 👌🏻
asliuysal Ben influencerım işin aslı marka yüzde yüz komisyon verdiği için herkes yalandan övüyor asla link vermem kullanmadığım şeyleri iyi midir bilmem ama kârı çok😀
isufumveben Hatice7 orjinal ürün satan siteler var, ledoria korendy justin beauty gibi oralardan alıyorum ben ve genelde soruna yönelik oluyor. Hele güneş kremleri mükemmel
pivpivpivahmedmuhsin Hatice7 Gerçek Kore ürünü olduğunu sanmıyorum. Kore ürünü olanlar ekstra pahalı oluyor çünkü. Gerçek Kore serumu kullanırsanız memnun kalırsınız.
fisnereceli Cosrx, klairs, heimish, kaine, by wishtrend, i’m from, jumiso kullandığım ve çok memnun kaldığım Kore ürün markaları. Bu markaları çoğu fenomen reklam olarak yapmaz, fiyat olarak pahalı ürünler. En çok cosrx markasının ürünlerini kullandım.