alpsmother_ Hatice7 fenomenler sürekli reklamını yaptığı için asla güvenmiyorum onlar tanıtıyorsa vardır bir b*kluk😂
amansallagitsin Hatice7 bende cok duyuyorum bu kore serumlarini lakin orjinal mi bilemiyorum. Fenomenler kullanip duruyorlar lakin cok guvendigim bir fenomen var o bile bir kere reklamni yapmadi.. yani bilemiyorum..
Hatice7 alpsmother_ maygirl amansallagitsin ak1905 Bebeginibekkleyenn ArvenMom minikmucizemaak Fenomenler sürekli paylaşıyor çok paylaşmakta acaba dettiriyor o yüzden buraya bi sorayım dedim lekelerim var biraz da
Bebeginibekkleyenn Hatice7 araştırdım Kore yazılmış ama İstanbul markası orda üretilip satılıyor Kore ile alakası yok kesin merdiven altı bişey sjsj
ArvenMom Hatice7 merdiven altı üretim gerçek korea ürünü değil benim kullandığım gerçek korea ürünü var alakası yok ikisinin
Prenses_isabella Hatice7 Hiç inanmayın ben iki tane aldım sabah ve akşam kullanmak için ama hiçbir faydasını görmedim. Bende bi fenomenden görüp aldım. İlk ve son oldu.
amansallagitsin Prenses_isabella birde duzenli kullanimdan sonra faydasni gorursnz vs diyen var. Yorumlara baktigimdada kimi iyi kimi kotu diyen var yani bilemiyorum. Kore urunlerine guvenirim ama gerçekte orjinal kore urunu mu..
Prenses_isabella minikmucizemaak Nerden aldınız sitedenmi ben kullandım baya ama pek bi etki göremedim😕
minikmucizemaak Prenses_isabella Hayır trendyoldan aldım, bende baya farketti ama cilt tipi ile de ilgisidir belki bilmiyorum. 🫠
Prenses_isabella minikmucizemaak bende trendyoldan aldım. Biri gri renkte biri sarı. Sizinki ne renkti birde neye iyi geldi?
Hatice7 lohusaserbeti evet ya sürekli aynı resimleri paylaşıyorlar ve her gün paylaşım yapıyorlar insanın içine kurt düşürüyorlar ama acaba doğru mu kullananlar var mı diye de insan bi merak ediyorum
Mucizem27 Hatice7 aslaa almadım almamda kötü ne varsa onu övüyor lar arkadaşım hiç memnun kalmadı bence almayın anlatıldığı kadar yokmuş dedi
Hatice7 Mucizem27 hadi ya çok teşekkür ederim buraya sormam iyi oldu gerçekten alıyım bi deneyeyim diyordum