Ogemigelecek Allah’m burda okurdum da inanmazdım yarabbim. Ya hak diye kalkıyorum sabahlara kizlar tünelin ucu aydınlık mı ?
KeremikoMoM_ Ogemigelecek büyüdükçe farklı zorluklar olsa da bence o aylardan çok daha rahat, 28 aylıktan sesleniyorum bu arada. Sabırlar diliyorum bolca 🌸
FaDo0807 Ogemigelecek iki yaş sendromu gelmeden bir yaş sendromu yaşadık 😃😂 iki yaş sendromuda gümbür gümbür geliyo eminim çok zorlandığın anlar olcak ama daha sakin geçen zamanlarda ama hepsi geçici unutma
seymassssss Ogemigelecek bende okurdum da inanmazdım şoka girdim 4.ay atağına böyle bir şey olamaz yolunmuş tavuk gibi hissediyorum kendimi
Ogemigelecek Minii_baby 2 yaş sendromu dimi. Hayal edemiyorum ileriyi bacım koynuma alıp uyuttugum bebem savaş halinde 😭
KeremikoMoM_ Ogemigelecek ya kişiye göre değişir tabi ama ben bir bebektense iki yaş sendromunu tercih ederim 😁
Ogemigelecek FaDo0807 İlk tecrübem sanırım o yüzden gerçekten gecicek mi dusuncelerine giriyorum 😭 Herkes 2 yastanda çok korkuyo burda bi 2 yas sendromu bir de 4 ay görürdüm hep
FaDo0807 Ogemigelecek benimde ilk canım ama emin ol geçiyo bi ara çok kötüydük herşeye ağlaması asla uyumuyodu sürekli uyanıyodu uykuya direniyodu yemek yemiyodu ne versem yemek olarak red ediyodu yere atıyodu ama şuan maşAllah diyim daha iyi biraz daha sakinledi 😄
gizem231217 Ogemigelecek 9 aylık biz daha aydınlanamadik. Aydınlanan varsa konum atsın o tünele gidelim vallah bezdim😪😪