minikkurttt Beyin emarı 😔 Nöröloji doktoruna gittim benim oglum yapmasi gerekenleri hep geriden yapiyor diye gitmesem daha mi iyiydi bilmiyorum. İki doktorda mr istedi. Fizik tedaviye gittim o da bir seyi yok dedi kaba motor hareketlerini daha geriden yapiyo mesela 13 aylik suan ama dogru duzgun siralamiyo. Yattigi yerden kalkip oturamiyo. Fizyoterapist de gordu sadece karin kaslari biraz gelismemis egzersizle yapar dedi. Denge problemi icin de egzersiz verdi baska bir sey oldugunu sanmiyorum dedi. Ben de mr dan vazgecmistim ama bi doktor mr isterken kağida “kaba yüz” yazmış. İnternetten baktim o da Allah korusun yani tedavisi olmayan bi hastalık. Onun için çektireceğiz. Yani doktor bana mr isterken hic bundan supheleniyorum demedi baya doktora da kizginim iki gundur agliyorum surekli. Bilgi vermesi gerekirdi ben kagidi hic okumadan bakmadan sadece kaba motor becerileri için cekilicez sanip tamamen vazgecebilirdim. Her gun birsey yapmaya cabaliyo cunku tutuunup kalkamiyordu sabahtan beri onu da yapiyo artik mesela. O yuzden artik mr dan cok cikacak sonuctan korkuyorum 😔😔😔