xxanne34 Merhaba 22 yaşındayım kızım 13 aylık ikinci bebek sizce ne zaman olmalı istiyorum ama cesaret edemiyorum bir yandan .Eşim gayet destek oluyor her şeyine banyosundan uyutmasina kadar ama gündüz evde olmuyor o yüzden pek cesaretim yok
Birdunyabircennetannesi xxanne34 Yaşınız çok gençmiş yani neden düşünüyorsunuz ki hemen Bence daha bebeğiniz de küçük 2 yaşını doldursun hiç değilse Ve 2 3 yaş zorlayıcı bir dönem bence bekleyin derim Zaten 2 3 yaşı görünce vazgeçersiniz muhtemelen 😅
elizayliz xxanne34 ne acelen var. İkinci çocuk tek çocuğa benzemiyor çok çok zor isterse evde dadı olsun. Bebeğin de çok küçük hiç tavsiye etmem. Sana ve ilk bebeğine yazık olur. Benim araları 5 yaşken çok zorlanıyorum eşim de destek olmasına rağmen
DarkSwan xxanne34 Zor mu? Delirdik, delirdik. 😂 Ne istediği asla belli değil, sürekli ağlıyor. Sürekli çığlık atıyor, kucak istiyor kucağıma alıyorum inmek için ağlıyor. Sıkacak dişim kalmadı. 😭 Bekleyin, ikinci çocuk için çok erken. 😂
simseklivekalpli xxanne34 2 yaş zor 🥲 biraz bekleyin o büyüsün tadını çıkarın öyle yapın ben de erken anne oldum ilk çocuğumla son çocuğum arası dağlar kadar fark var inan.
xxanne34 elizinannesi1 tam o dönemde kıskançlık olursa diye korkuyorum çünkü çevremde 3-4 yaşinda abla abi olan çocuklar genelde kıskanç oluyor
DarkSwan xxanne34 İkna olduysanız güzel.😂 Şaka değil bu arada gerçek. Kayınvalidemle bir gece geçirdik. Kadın şok oldu. 😂 Sanırım bir süre bizi görmek istemez. 😂 Allah yardımcınız olsun deyip durdu.
xxanne34 simseklivekalpli Bilemiyorum ya bir yanım bırak daha erken doya doya büyüt kızını diyor bir yanım yap gitsin diyor ahahshs
xxanne34 elizayliz Acelem yok isteğim var ancak cesaretim yok bunun için fikir alıyorum tavsiyeniz için teşekkürler
DarkSwan xxanne34 Çocuk oyuncağı değil ama hatırlatmak isterim. 😂 İsteğim geldi yapayım, isteğim gitti erteleyeyim diyebileceğiniz bir şey değil bu. Bir birey yetiştireceksiniz sonuçta. 😉