ronaaa Kızlar burda konuşmuştuk başvuru yapmıştım bı kaç yer aradı ama bana uymadığı için kabul etmemiştim . Yeni bir iş için okeyledim nasipse 26 sı 6 günlük eğitim sonrası başlayacağım inşallah güzel gider ♥️♥️♥️
2lokum_moms ronaaa Hayırlı olsunn sizin adınıza çok sevindim merak ettiğim bişey var pc işlemcisi i5 i7 mi olması gerekiyor bende basvurmak istiyorum ama benim bilgisayar i3 olmaz mı acaba
cansutekgul ronaaa benim bebeğim de 7aylık ve çalışmaya çok ihtiyacım var acaba hani mama falan yapacak vakit oluyor mu onun harici akıllı duruyo tüm gün
ronaaa elifbld Madamemom Kızlar Instagram adresleri var oradan direk arayıp başvurdum ben. İsim bu( champs_tr )
umutluuanne Benden videolu anlatım istediler mail olarak gönderdim dönüş olmadı acaba daha vakti var mı umudumu kessem mi😂
ronaaa umutluuanne ben tekrar aradım videomu gönderdim diye mail attılar eğitim videoları var izliyorsunuz sonra tekrar iletişime geçiyorsunuz
ronaaa akyztgce yani henüz başlamadım aslında sadece anlatılan kadarını biliyorum suanlik yarı chat yarı sesli olarak başlayacağım 6 günlük bir eğitim veriliyor sonrasında başlanıyor
Alya-Sena ronaaa backoff bolumu evet yeni acildi bende hepsijetteym 1 aydir calisiyorm ilk baslarken bu bolum henuz calisma asamasindaydi alim olsaydi kesnlikle bunu terch ederdm 🙂
bebisliozlem ronaaa kuzum beni de havuza aldılar ama aramadilar olumsuz mu olmuştur sence Ya da bir daha ulaşmaya çalışayım mi
Good_mother ronaaa ben de başvurmuştum eğitim almıştım çalışmak istediğim saatleri söylemiştim. O saatlereuygun proje yok diye aramamislar. Sonra tatil girdi şimdi de telefondan ulama yorum mail de attım dönüş yok çok yogunlsr herhalde. 28 aylık oğlum var tek yapabilir miyim bilmiyorum . ….
minikmucizemaak ronaaa Merhaba bir şey danışacağım. Bana da eğitim attılar, sürekli pc başında mısınız? Sadece molalar da mı bırakıyorsunuz?
akyztgce ronaaa yeni açıldı bu bölüm arkadaşım bahsetmisti banada inşallah hayırlısı olur sizin için ben cesaret edemedim kızım daha küçük , sizin bebisiniz ne kadarlık 😊
Mree ronaaa beni de bu hafta arayacaklardı. Geçen hafta teklif ettikleri projenin saatleri uygun gelmemişti. Acaba bu projenin saatleri nasıl?
Keremikomoms ronaaa merhaba işe başlayınca deneyimlerden bahseder misin hiç şirkete gitmeden mi başlanıyor birde maaş kartı sözleşme vs nasıl oldu
bebisliozlem akyztgce @ronaaa kızlar ne zaman basladiniz ya da başlayacaksınız acaba bana video atmam için mail gönderdiler Unuttum kaldı o öyle ondan sonra bir haber gelmedi hiç 🫡 şansımı kaybettim mi acaba