Merhaba hanımlar bugün üzücü bir haber aldım ve bilgisi olan varsa diye yazmak istedim.Benim kızım 14 Aylık şuan yürümüyor.Ve korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim kızımı doğurtan doktsa gittim ve doktorun cevabı üzerine üzüldüm.Ben 34+4 haftalık doğum yaptım kızımda ve plesanta yırulması vr kanamamın durmamasından dolauı erken alındı.Bu yüzden o sırada kanamam olmuş doktorumda doğurduktan sonra ben bigün geç gelseydini ölürdünüz demişti.Neyse gittim ve doğum yaparsam riskli olduğunu söyledi .Daha tam dikişletin oturmaöoş ve ben eski dikiş yaptım sana dedi o yüzden bünyemin kaldırmayaxağubı söyledi.Ve ben bu duruma üzüldüm .Yani doğsa ölse veya ben kanamadan ölsem neolacak diye eşimlr ve annemle konuştum aynı sonuca karar kıldık.Annemde kanamam olabileceğini dedi ve doğsada bir sorun olur diye korkuyorum.Yardım etcek kimsem yok hem günah ama birşey olursa eşim bakamaz bu ihtimale karşı böyle düşündük.Dikiş yerlerimde ağrı sızı oluyordu uine .2 ve 2 buçuk sene sonra ancak vücudum toparlarmış ayrıcasa böyle dedi.Kısaca günahını biliyorum riskim olacağını birşey olsa eşim bana ulaşamıycak bir durumdaçÖışıyor .O yüzden nasıl ilerliyor bu süreç yarın sabahtan kan sonucum için gitcem doktora ne demem gerekli? Ve devlette kürtaj oluyor mu bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.