Melekhnm zayıflasın.. benim oğlum hep boy kilo olarak geri. Ekranla tıka basa dolu tabak yedirdiğim zamanlar da oldu. Ve inanın çok da bişey değişmedi. Kendinizi hala zorluyorsunuz bence, zaten önce kendi kendinize ikna olmanız lazım. Bide şu var ki hep tehditle yerse ya da hep pazarlık yaparsa ömür boyunca öyle bi karakteri olacak. Yani bir süre aç kalmasını göze alacaksınız ve o yemek yemenin yaşamsal bir gereklilik olduğunu anlayacak, öyle kabul edecek. Yemezsen yeme moduna gelmek çok zor. Ama gelince de bence çok rahat. Benim oğlum bu sabah biz kahvaltı yaparken ağladı mızmızlandı. Hemen mama sandalyesinden indirdim tamam dedim istemiyorsan yeme. Hadi git sen oyun oyna biz bitirene kadar. İnanın kahvaltı bitene kadar çekiştirdi bizi gelin oynayalım diye. Neyse zor da olsa yaptık kahvaltı sonra oyun oynadık. 1 saat sonra geldi ben açım. Anne muz istiyorum. Omlet sevmiyorum. Hayır dedim önce kahvaltı sonra meyve. Bitirmese de kahvaltının çoğunu yedi sonra muzu verdim. 10 dk da çizgi film açtım sonra. Kapatırken ağladı klasik ama üstelemedim. Öğlen yemeği 1,5 tane köfte, biraz salata. İnanın bu kadar. Yemiyo ne yapayım… dışardaydık maalesef çikolata gördü kıyamadım. Bu onun aç olduğunu aslında doymadığını gösteriyor. Normalde vermezdim ama. Bugünlük böyle dedim tamam. Akşam da seçenek sundum çorba mı makarna mı diye. Makarna yedi. Doydum deyince bırakıyorum artık. Kreşe gidecek ve gerçekten kendi isteği ile yemesini istiyorum. Allah yardımcımız olsun sizin de benim de.