acaae Kızlar uzun zamandır kilo problemim var bebeğim 1 yaşında 30 kg vermmem lazım bu aralar eşim sürekli kilolu olduğumu falan söylüyor yakışmadığını söylüyor var mı aynı durumda olan
Tazeanne0134 acaae emziriyor musun bilmiyorum ama ben Bi kahveye başladım acayip tok tutuyor diyet vs yapmadan 4 kilo verdim 4 gün sonra 1 ay olacak bide içmediğim de olduğu halde
Seymaseda acaae Üfff benimde 15-20 kilo fazlam var suanda 80 kg 1.56 boy içerde sıkışmış gibi gözüküyorum 26 aylık bebeğime var emziriyorum bırakamıyoruz 🥹😔
Tazeanne0134 acaae valla ben diyorum ya hiç dikkat etmediğim halde verdim 4 kilo normalde o kadar yemeye asla kilo vermez alırdım o kadar düşün
Seymaseda acaae Benimki bişey demiyor şu zamana kadar hep emziriyorum yiyorum diyordum ama yok vermemiz lazım bu kiloları
ankaraankara acaae kız benim 5-6 kiloma laf ediyor kocam hepsi aynı ben diyete başladım bugün ama kocam icjn değil kendim için bende bu durumumdan memnun değilim çünkü
miniksercedefne acaae erkeklerin çoğu aynı. Ama kiloyu kendin için vermelisin. Aralıklı oruç yapmanı tavsiye ederim. Çok etkili
miniksercedefne acaae aslında bir süre 3 gün 7 gün kadar kendinizi tutsanız sonra vücudunuz alışacak ve istemeyeceksiniz