Mbugra Bebegimben1 3500 tl ye fiyat aldım hoşumada gitti o paraya onların yaptığı gibi yapabilirmiyim emin değilim
Mbugra cennet3534 bizimkide daha ocakta ama ben şimdiden araştırmaya bailadım anca bulurum ben 😂 bide erken rezervasyonda indirimli oluyor biraz daha iyi oluyor
Bebegimben1 Mbugra yaparsınız ben temudan aldım balonları balon zinciriyle bu pazar günü yapacağım bakalım. Temuda da var ama geç gelebilir birde vergiler çok yüksek oldu
biraslananasi Mbugra evde yaptık 20 25kisi falandik. Süslemesi toplam 1500 tuttu yiyecek içecek hazırlığı da 1000 civarı tuttu. Kayınvalidem annem ben ve teyzem paylaştık ikramlık hazırlığını. Kuzenlerim de ev süslemesinde yardımcı oldular. Hem uyguna geldi hemde çeşitimiz boldu güzel geçti
Papatya-eylul88 Mbugra bende arastirdim 20 bin istediler.vazgectim.2 ay sonra 1 yasinda olacak kızım.fotograf çekimine götürücem onumuzdeki ay çok içime sindi begendim uygunda 1.500 tl. dogum gunu kutlaması olarakta sadece ailelerimizi cagiricaz ikramlik yapicam bi pasta tamam.
yorgunumyorgun aynenncnmmm en iyisini yapmışsınız bende calısıyorum cuma dan yapacağım pazara kadar bişe olmaz herhalde😀 pazar günü çalışıyorum çünkü aksamına kutlayacağız hiiç vaktim yok
yorgunumyorgun Mbugra Bizimde bu pazar, çiçek aldım onları misinayla tavana yapıstırıp çiçekli konsept yapacağım 1 yazan krem renginde balon aldım birde çiçekli pasta yaptıracağım kıyafetimize uygun 2-3 bin gitti tamamına
Perapoyraz Mbugra biz yeni açılan bi cafeyle anlaşmıştık her şey bizdeydi sadece cafeyi kullandık ikram çatal tabak her şeyi biz götürdük herkes kendisi aldı tabağına biz toparladık 2 bin tlye