purplemomm00 Damla_eflin inşallah dediğiniz gibi akli başına gelmiştir ben onun yerinde olsam Ailemle vakit geçirip bu islerden uzak dururdum
Damla_eflin purplemomm00 Bilmiyorum da dilana galiba telefon yasakmış, magazin siteleri yazmıştı. Ama Dilan saf, sıla öyle değil. Hepsi çıkarcinin teki valla.
minikkurttt Guleryuz99 kadın erkek ayırmamak lazım eğer suçlu ve suça ortaksa herkes cezasını çekmeli
aysebb aslananne27 Ben öyle düşünmüyorum ben olsam bende görürdüm yani. Kadın zaten erimiş gitmiş ne kafada Allah bilir kolay mı öyle görmemek nerdeyse 1 sene
Deletedmom_216 purplemomm00 ebet hatta saclari biraz kisa gibiydi uzun olsa topuz daha buyuk olurdu hersdle bilemedim valla baya bakimsizdi haliule aylar sonra ilk defa gorduk cidden çökmüs 🙄 uzulmedim diyemem uzuldum valla o haline evlatlari adina cok sevindim umarim bida ayrilmak zorunda kalmazlar..
aslananne27 Damla_eflin aynen Murat yasemin yiğit. , Merve , Tuğba, tolunay falan bir kere bile ziyaretine gitmediler gitseler paylaşırlar dı otu boku paylaşıyorlar çünkü ama Dilan saf görmez bunları
Damla_eflin aslananne27 Dilan saf ama sıla öyle değil. Sıla hiçbirini dilanin yanına yaklaştırmamiş. Yalakalar hemen story atıyorlar. Halbuki birkere gidip çocuklara bakmadılar. Baksalardi hemen paylaşım yaparlardı.
Deletedmom_216 [silindi] kendi caylari var ya diyet caylarini mi ne icse bu kadar zayiflayamazdi hersdle 😂
Damla_eflin Noname21 Magazinler storyde Dilana telefon yasakmış. Ama bence hepsini rezil etmeli. Zaten dilanin yanına sıla kimseyi yanastirmamiş.
Deletedmom_216 purplemomm00 o zayiflama cayi mi neyse iste ondan bende almistim esime ama kullanmadi hic kiraz sapli miydi neydi ordan geldi aklima valla😂
sahrabalam2 purplemomm00 fütursuzun biriydi hileyle liyakatsizlikle sosyal medya şarlatanlığıyla arkada çevirdiği olaylarla keyfi sefa sürdü . Halkın susması için tutuldu içerde sonra salındı . Ben hâlâ her izlediğimde şehit Semih özbeyin yutkunmaya çalışıp bogazında düğümlenen nefesine ağlıyorum tam 6 sene 12 tane arkadaşıyla esir hayatı yaşadı ama Dilan Polat kadar gündeme gelmedi . Gelseydi şuan belki vatanı için hayatta olacaktı neyse konuşursam ağlarım susuyorum
Noname21 sahrabalam2 o çocuğun bende yeri ayrı ya o çocuk bizim ne kadar iki yüzlü bir ülke oldugmuzu gösterdi bana canları nasıl isterse Sonrada ah mermerçiğim canım polisim derler
Nacafa sahrabalam2 babasıyla tek fotoğrafı ultrason görüntüsü olan Ömer Ali , Celil ayazalp geldi aklıma.