1sirinannesi Moderatörler neden benim yorumumu silmişler acaba, sadece benim yorumum mu sorun oldu? Açıklama istiyorum?
cmag BurcuKucuk suçu olan yargılanır ben yargı ya da mahkeme değilim dilan polat fanı falan da değilim ben sadece bir anne olarak evladından ayrı kalma düşüncesi ile empati yapıyorum o kadar
cmag BurcuKucuk dünya üzerinde hiçbir çocuk annesinden ayrı kalmamalı değil sadece dilan polat bunu demek istiyorum çocuklarına kavuştuğu için sevindim sadece iyi ki çıktı yaşasın o olmazsa napardık demiyorum tanımıyorum bile kendisini instada takip ettiklerim arasında bile yok “ ÇOCUKLARI İÇİN SEVİNDİM” şimdi anlatabildim mi????
parlakcocukveanne Coynes yahu siz sevmiyorsunuz kadın seviyor o size neden sevmiyorsunuz yakından tanımadığınız bir insanı diye yargılıyor mu baştan sona bu tarz yorumlar atılmış aferin sen izleme dilan Polatı değişiksiniz gerçekten sadece siz değil.bu tarz yorum atan herkes
Coynes parlakcocukveanne buraya konu acarsa sorarim seni ilgilendirmez okey Sizin gibilerin bu ulkeye yarari degil zarari olur Takil ettiginiz insan kisisi size katti ne ogretti cocuk yetistirirken sana nasil bir bilgi verdi once bunlari sorgula beynin biraz yorulsun Bu kadin sizi sokakta gorse yüzüne bakmaz Zavallilar sizi.
BurcuKucuk cmag ben de onu diyorum. İnsana beyin verilmiş, kullansın diye. Suç işlerse, illegal bir şey yaparsa cezasını çeker. Çocuk, aile bu gibi faktörleri yapmadan düşünmek gerekir ki sonradan hiçbir suçu olmayan masum çocuklar ailelerinden ayrı kalmasın🥹
ladymoms_ Bir anne olarak çocuklarına kavuşmasına çok sevindim neler yaşadı o çocuklar Allah bilir dilanida severim samimi geliyor ama gerçekten kara para akladilaemi yalan mı olayı bı allah bı onlar bilir bişey diyemiyorum sadece çocuklar üzülmesin ya
parlakcocukveanne Coynes benim sevdiğimi örnek aldığımı kim söyledi ben de sizlerle aynı fikirdeyim ama buraya gelipte bunu yazan insanlara anlam veremiyorum biz sevmiyoruz o seviyor ve gelip zavallı diyorsun sen beynini yor bir düşün istersen
Coynes parlakcocukveanne ben yazip soruyorum sen gelip niye salca oluyorsun o yüzden beynini daha fazla yor neden salca oluyorum duye dusun
cmag BurcuKucuk aynen öyle sonuçta babamın kızı değil olan masum çocuklara oluyor diye üzülürüm evlattan ayrı kalma düşüncesi çok korkutucu ben hala 9 aylık bebeğim uyurken nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum ondan ayrı kalsam kafayı yerim
BurcuKucuk cmag oğlum 5 yaşında arada hala bakıyorum🙈 onları düşünerek hareket ediyoruz her annenin babanın yapması gerektiği gibi
Coynes parlakcocukveanne benim burda sorma amacim gerçekten bu kadar beyinlerimiz küçüldumu bu kadar körlestikmi bizler yada boyle insanlari seven kadinlar erkekler nasil cocuk yetistircek dogruyu yanlisi ayirt edemiyoruz sosyal medya bir cok insanimizi almis durumda gecende bir yorum okudum cok hak verdim amerika veya baska ulkelerin turkiyeyi isgal etmesine gerek yok Zaten beyni bos nesil geliyor ulkede her turlu multeci var insanlar tiktok intsta bakmaktan kafayi yemis Ben cok üzülüyorum boyle insanlara acikcasi🤷♀️
parlakcocukveanne Coynes haklı olabilirsin bence de öyle sevebilirsin ama hani onun storylwri yokken yapamıyordum falan diyenleri de ben anlamıyorum ben hak verdim sadece hani sana demek istediğim hani sana sevmiyorsun diye kimse laf efmiyo demek istemiştim ama galiba gereksiz yorum.oldu kusur bakma