Coynes Yaprak sarma Su boregi Herhangi bir kurabiye Sutlu tatli olabilir Tavuklu pilav Pogaca olabilir
yirmiikikasim23 kafamdakifazlalik off liste muazzam😋 kucuk bebegim var zor birazda ama liste cok guzel😍
kafamdakifazlalik yirmiikikasim23 isterseniz fırın sütlaçta yapabilirsiniz , ben size alternatif sunayım yine de ❤️
LadyGaddar yirmiikikasim23 ufff en sevdiğim 🙈 niye ihale sana kaldı cnm yardım eden yokmu birazda onlara ver yapsinlar
Xname yirmiikikasim23 Sarma Peynirli veya patatesli börek Browni kurabiye Çörek otlu kurabiye Kuskus salatası Bence ideal
Xname yirmiikikasim23 çok kişi gelmiceklerse sadece aile üyeleriyle ben yemek yaparak ağırlama taraftarıyım bu arada çayla berabere emir şerbetli tatlı oldu bitti. Erkek tarafı olarak bence yemek sofrası olarak ağırlayabilirsiniz Et kavurma Pilav Çorba Salata Cacık yaptınız mı misss 😄
buur yirmiikikasim23 anlamadığım size neden geliyorlar kayinvalden kayinbaban yokmuş Islak browne kurabiye Patatesli rulo börek Bit kurabiye Kısır makarna salatası haşhaşlı revani Mozaik pasta Kuru dolma sarma Dereotu poğaça seç begeen
yirmiikikasim23 buur liste cok guzel canim sagolasin☺️ yok kp geliyolar kv yok tek kadinim ben hepimiz beraber yapariz da listeyi yapayimda
Deletedmom_875 Tuzlu olarak; Mercimek köftesi Tuzlu kuru pasta Makarna salatası Tatlı olarak; Islak kurabiye Bir de kekli bir şeyler olabilir trilece olabilir, revani olabilir, haşhaşlı kek olabilir
cnsuuozzgen yirmiikikasim23 sizin yerinizde olsam şehriye salatası bende patatesli börek yaparım chescake yaparım atom kurabiye yaparım mercimek köftesi bide minik tuzlu kurabiye yapardım
yirmiikikasim23 cnsuuozzgen kiz sehriye salatasi onerisi cok gelince simdi yaptim yicem 😅😅 tesekkur ederim onerin icin🥰