yirmiikikasim23 Kislar kaynim evlenecek biz kiz tarafina ziyarete gittik aglayan pasta, sarma,elmali kurabiye,gul boregi yapmislardi. Simdi iadei ziyaret olacak. Bana Allah askina menu onerin ya😫
kimbumadam yirmiikikasim23 Balkan çöreği Paçanga böreği Sarma Makarna salatası Magnolia youtube burcu eminsoy
LadyGaddar yirmiikikasim23 Tühhhhh bütün güzelleri yapmişlar😄 sende sarma sar ,sultan sarması cok guzel hafif , ıslak kek ,sigara böreği, makarna salatası
dilberhala1 yirmiikikasim23 Sarma ( başyapıt) 😂 Börek Dereotlu poğaça veya sakallı Tatlıda ben olsam hazır alırdım pasta ve ya baklava
_Goktugunannesi__ yirmiikikasim23 İnstagram rümeysa mutfakta sayfasına göz atın Su böreği Tatlı kurabiye Tuzlu kurabiye Şehriye salatası Kuru dolma veya yaprak sarma Şekerpare Birde çikolatalı pasta tarif de verebilirim isterseniz
bsraglbas @yirmiikikasim23 browni tadında ıslak kek Kısır Sarma Tuzlu kurabiye üzeri susamlı olan çok güzel oluyor
yirmiikikasim23 LadyGaddar ay sorma ya keske ilk bize gelselerdi o zamanda ters olurdu😂 listen icin de tesekkur ederim😍
yirmiikikasim23 dilberhala1 aynen sarma olmazda olmazlarimizdan 😀 tatli alirlarsa islak kek yaparim zaten aynen
yirmiikikasim23 _Goktugunannesi__ aa en iyi yaptigim sey sekerpare beniiim😍 takipteyim onu tesekkur edrrim💖
HonKiPonKiDoNiNo yirmiikikasim23 Su boregi Kuru dolma Bugday salatasi kanepe cesitleri Yogurtlu, kirmizi biberli meze suan aklima bu lar geldi.
kafamdakifazlalik @yirmiikikasim23 Profiterol Burma baklava Kuru dolma ve asma yaprağı sarması Yapabilriseniz içli köfte Su böreği Tatlı ve tuzlu kurabiye ben bunları yapardım
yirmiikikasim23 kafamdakifazlalik off liste muazzam😋 kucuk bebegim var zor birazda ama liste cok guzel😍