Sariiannee Kızlar benim de yüzümde gözenenekler var ve elmacık kemiklerim kırmızı 😒😒😒Çözümü olan var mı??? 😂
Askardaa Deletedmom30 aynen sabah uykusunda temizlik ogle uykusunda kişisel bakım aksam uykusunda yemek yapyorum:))) ha bu kadar uyku saydım saatlerce uyuyor sanmayın sabah 40 dk oglen 30 dk aksam 20 dk uyuyor kendileri hiç şaşmaz 🤣🤣
Sariiannee Kumru_ Ben de valla instada görüyorum makyaj yapmış seksi olmuş falan ,ben kırmızı ruh sürünce b*ka konmuş sinek gibi oluyorum😂😂
Kumru_ Sariiannee Ayy allah iyiliğini versin çok güldüm 😂😂Benim dudaklar da incecik kırmızı sürünce daha da inceliyo yok anam bizden Seksi meksi olmaz tatlıyız işte😅
Minikbirel Saecn canm onu 0 eraj pozitifler kullanamıo dıo bendede var ama korkuorm sürmeye o sebepten
Minikbirel Saecn ben onhn için almştm ıkı tane ama doktor tanıdık 0 grubu asla kullanmamalı yan etkılerı cok fazla dedi bende korktm kullanamadm arastrdm cidden oyleymiş
Saecn Minikbirel Araştıracağım hiç böyle bişey duymamıştım uzun süredir bir yan etki görmedim aslında.
Saecn Balbal1 haftada bir yada iki kez dibi ıslanack kadar suluyorum bol ışıklı direk güneş almayan bi yerde tutuyorum saksıları da baya büyük ve geniş. Bir tane aldı eşim şuan 10 tane oldular coğaldıkça coğalıyor kime versem diye düşünüyorum 😂😂😂
Balbal1 Saecn ben iste arada sulamayı unutuyom ya 😂😂😂 bide sulayinca az su koyuyorum öyle demişlerdi 🤭
Saecn Balbal1 bende az koyuyorum da haftada bir de olsa vermiyor musunuz? Ben iki güne bir sil süpür toz al dip köşe temizlik yapıyorum yaparkende elime saksı geliyor kuruysa dibi bikaç damla su veriyorum max. bir fincan yetiyor 🤗
Balbal1 Saecn ne bilim ya pek hoşlanmıyorum ciceklerden belkife omdan 😂 suladığım günü unutuyom falan 😂