Kumru_ Kizlar ben karma cilde sahibim nasıl bakim yapmam gerekiyor?Maske tarifleriniz var mı? Evde giyim kuşam bakim nasıl olmalı?Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😍
Saecn Kumru_ Güzel post 👍 Benimde karma bir cildim var kahve telvesi maskesi, aleovera maskesi ve buhar maskeleri çok iyi geliyor bana 🌸 Giyim kuşam konusunda eksiğim, üzerimde ayıcıklı polar pijamam süt damlamış tişörtüm ile cevaplıyorum postunu 😂
Askardaa Kumru_ benim cildimde karma bebekten once kahve telvesi sürerdim karbonat yoğurt maskesi yapardım hep doğal şeyler ama şuan vaktim olsa bile aklıma gelmiyor arada bir garnier kil maskesi yapıyorum ciktim tertemiz oluyor üstünede krem sürüyorum. Tüyler evde ağda ile biraz zor olsada alıyorum😊 sonra her duştan sonra saçlarımı duzlestiriyorum hafif bir rimel ve göz altı kapatıcısı uyguluyorum. Giyimdede ev hali olduğu için pijama üstü tisort veya tayt falan giyiyorum canım. Bebeklerdede çok zor yaaa 1 yaşına giricek hala fırsat vermiyor ki dus alayim🙄🤣
mervedincc Kumru_ benim de cildim karma hassasiyette var ben hergün Nivea nın hassas ciltlere özel köpüğü ile yıkayıp diadermine nemlendirici kremi sürüyorum ve tonik ile üzerinden geçiyorum cildim çok sağlıklı be parlak gözüküyor haftada 1 kil maskesi yapıyorum
SiyahBeyaz Kumru_ eczaneye vitaminli yüz kremi yaptırmıştım icinde Suan adını hatırlayamıyorum izleri yok eden bir krem var onun içine vitamin falan koydurdum uzun zamandan beri O kremi kullanıyorum. Yüzümü ne denk gelirse onunla yikiyorum. Arada makyaj yapıyorum. Kıyafetime her zaman dikkat ederim hatta bu yüzden birgun dizleri çıkmış yada saçma sapan kıyafetlerimin hepsini attım.
Kumru_ Saecn Aleovera krem şeklinde mi alıyorsunuz yoksa doğal mi😊Ben bayağıdır maske vs yapmadım artık bebis ikibicuk aylık oldu bakim zamanii💅💃
Saecn Kumru_ Canım ben evde besliyorum. Eşim hediye almıştı bir gün işten gelirken. Çok kolay bakımı öyle ilgi istemiyor ve çok çabuk çoğalıyor. İhtiyaç duydukça bir tane koparıp ortadan bölüyorum içini sıyırıp yüzüme sürüyorum biraz bekleyip yıkıyorum 🤗
Minikbirel Saecn canm onu 0 eraj pozitifler kullanamıo dıo bendede var ama korkuorm sürmeye o sebepten
Saecn Kumru_ Ben iki gün önce migrosta görmüştüm, canlı çiçek çeşitleri gelmiş aleovera da vardı içlerinde bi bak istersen 😂
Kumru_ Askardaa Hmm bak diğer arkadaş ta kahve telvesi demişti deneyeyim o zaman 👍Gaenier 3in1 olanı kullandım daha önce burnumun üzeri siyah nokta dolmuştu bana iyi gelmedi ☺
Deletedmom30 Askardaa 1 yaştanda umudum kalmadı duş konusunda yorumunuzdan sonra 😂 en azından yaşında rimel saç düzleştirme yapabiliyormuşuz buna sevindim 🤭😊
Asyatuba Kumru_ garnier oçok kötü bana da iyi gelmedi . Kahve telvesi yumuşacık yapıyor yüzdeki pütürleri yok ediyor çok güzel yani 😊
Saecn Kumru_ Canım online olarak da alabilirsin. Veya bir çiçekçiden de alabilirsin migros baya uyguna satıyordu ama 15 liramı neydi 😂
Hafsaliya Saecn liplimonlusoda teşekkür ederim son adetimin üzerinden 2 ay geçti ama degerden kaç haftalık olduğunu anlayamaz mıyız
Kumru_ MuhammedAmine tuz ve zeytinyağı mi ilk defa duydum denesem mi☺Farmasinin sadece rujunu kullanmıştım ürünleri güzel mi acaba
MuhammedAmine Kumru_ https://imgyukle.com/i/Ve9n5N Sarı olan aynısefa yüz kremi mavi olan maske ben memnunum hemde çok uygun sabunu 10 liraya aldım kremi 17 maskeyi 11 liraya aldım . Tuz peelingi loreal Paris’inde var o kadar para vermeye hiç gerek yok zeytinyağı tuz iyi oluyor