Ashellinko 1prens1prenses_ Tutmadı bebeler babasında kahve içildi 😂 Alttaki anne gece olsun artık diye dua ediyor 😂
SiprayiL Umutdamla20 tutmadı bebem uyuyor ben de telefonda takılıyorum 😂 alttaki anne pazar gününü tek başına geçiriyor
sedagvn SiprayiL tuttu eşim görevde tek barışmayım 😂altımdaki anne suan fındığa gitçek küçücük bebeyle Naısl yapacağını düşünüyor wkdkwkd tutmayabilir ben o durumdayım 😂
aleyna2828 tugbacds tutmadı bebeğim uyusada bende dinlensem diye bekliyorum😂 aşağıdaki anne de bebem uyusa da keyif yapsam diye bekliyor😂
yirmiikikasim23 aleyna2828 tutmadi canım bebis uyuyor bende yemek yapiyorum😫 asagidaki anne suan avm de geziyor 😂
Mrsdeasya yirmiikikasim23 tutmadı 😂 alışverişten geldim uzanıyorum 😂 alttaki anne şuan bebeğine yemek yediriyor 😂
milletsanakanalizemiolacak ozr42 tutmadı bebemi emziriyorum 🤣 aşağıdaki anne hem evle hem bebeyle boğuşmuş eşinin gelmesini dört gözle bekliyor🤣
churchill milletsanakanalizemiolacak tutmadı esim eve geldi yemek yedik bebisim yatiyo bende sofrada keyif yapiyorum 🤣 Alttakinin 2 oglu var