busearass sborkaya tuttu 1 haftalık taze anneyim alışma süreçleri 🥲 Altta ki güzel anne kahvesini eline almış keyif yapıyor 😍
adakusummm kurabiyevarsimitvar Evet yeni bitirdim 😂😂😂 asağıdaki işlerini bitirmiş bir çocuk uyutması kalmış☺️☺️
minikmucizem_1 churchill tutmadı bebeğimi 5. kez uyutmaya çalışıyorum aşağıdaki suan esiyle sohbet ediyor
[silindi] churchill tutmadı, bebeğini emziriyor. Alttaki yemeği toplayacak bebeği uyutacak işler onu bekliyor
Kalbim_21 [silindi] Tutmadı bebem uyudu yemek yapmadım evde tekim oturuyorum altaki şuan yemekten sonra çay demleyip eşiyle oturacak 🤪
Tusa_ Kalbim_21 tutmadı evde yemek yemedim şuan da annem babamla çay içiyorum eşim evde değil alttaki dışarı çıkıp bi hava alıcak
mikiail Tusa_ tutmadı wc gıtsem bile şanslıyım bebegımde dirençli ateş var yanından ayrılmıyorum bu gece bana uyku haram Alttakı anne çok kedi sever ve evınde guzel mi güzel kedisi var
ilaxidexi mikiail kedi severim ama tutmadıı alttaki annenin eşi ona çok destek oluyor ne kadar yorgun olsa da her şeyi beraber halledebiliyorlar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼💙
Bebetooo_123 3247 Tuttu♥️ Ama yatarken bebemi salladığım için ayaklarım koptu 😂 Alttaki keyif kahvesi içip eşiyle sohbet ediyor ☺️
katara Bebetooo_123 tuttu 😅😅 ama çay içiyor.😂 Alttaki uzun bir günden sonra bebeğini uyutup telefonu yeni eline alabilmiş.
annekadin21 nnoktaa aynı ben :D. Alttaki uyumaya çalışıyor ama bebegi her dk uyandığı için uyuyamiyor.