linahaniminannesi Winxclub52 tutmadı uyuyor 💤🧿 nazar boncuğu koyayım aman uyusun😂 Alltaki bebesiyle beraber neşeli şekilde oyun oynuyor 🙈
evrenkus tutmadı bebeğim uyanmak üzere bende beş dakika daha diye sayıklıyorum 😅 alttaki şuan Instagramda takılıyor
Guzemas @evrenkus Tuttu🥰 oğluşumu uyuttum telefonda takılıyorum 🤗🤗 Alttaki anne akşam yemeği için hazırlık yapıyor🌸
GoktugMoms__ Guzemas tutmadı 10 dk sonra baslicam çocuğu uyutuyorum ☺️🌸 Alttaki anne bugün çok yoruldu ☺️
kolikamamutlu Bolmayonezlitavukdoner tutmadı 😂 alttaki bulaşıkları makineye yerleştirdi forumu açtı 😂
Deletedmom_220 kolikamamutlu yok bulaşık yerine bebeği yıkadım 😀 Alttaki kayınvalidesinin söylediği bir söze takıldı kafasını kurcalıyor. Şuan eşine söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyor.
sborkaya Deletedmom_220 Tutmadı kayınvalidem bende yemekteydi şimdi gittiler 🥰 Altta ki Anne kendini çok bitkin hissediyor ,,✨
busearass sborkaya tuttu 1 haftalık taze anneyim alışma süreçleri 🥲 Altta ki güzel anne kahvesini eline almış keyif yapıyor 😍
adakusummm kurabiyevarsimitvar Evet yeni bitirdim 😂😂😂 asağıdaki işlerini bitirmiş bir çocuk uyutması kalmış☺️☺️