mikiail prensimm18 hemde nasıl tuttu cocugum ateslendı acıldı ılactı derken bır yudum uyumadım Alttaki annenin kafası karışık. Karar veremıyor
nilesea yasemin1812 tutmadı, henüz 1, ancak bu gece eşim rüyasında kızımıza kardeş geleceğini görmüş, pazartesi günü doğcakmış :)) Alttaki annenin bebesi çok iştahlıdır hiç uğraştırmadan yemeğini yer 😊
Mnbj123 nilesea ah ah keşke tutsaydı be tutmadı bacım el ayak hastalığına yakalandık 🥹🥹🥹huzursuzluk full iştah sıfır sadece mama verdim 8:5 aylık Alttaki Anne şu an bebeğine misler gibi kahvaltı hazırlıyor
asudemom Tutmadı bebem uyanmasın diye sallıyorum😧alttaki puan bebeğini uyutmuş tv kahve keyfi yapıyor
Deletedmom_117 asudemom tutmadı Bebemle savaş yapiyorum alttaki Kahvaltısını etmiş toplanacak diye bakiyor
Denoos asudemom Tutmadı O keyfi yapmak için şuan bebemi sallıyorum 😂 Alttaki dışarı çıkmak için hazırlanıyor
tulititultitay Denoos tutmadııı 🙈 Prensesimi ayağımda sallıyorum kahvaltı hazırlamak için 😅 Alttaki bebişinin altını temizliyor
Efnans_Mom tulititultitay tutmadı az önce temizledi şimdi uyutuyor 😂 Alttaki akşama ne yemek yapsam diye düşünüyor😅
defnebak Efnans_Mom biraz tuttu biraz tutmadı öğlen ne yemek yapsam diye düşünüyorum 😁😁 alttaki bebişini uyuttu keyif kahvesini içiyor🤗
Ruzgarperisi Kanalizee tutmadı .buyuyum oglen uykusuna yatti bile.kucugu yataginda salliyorum.uyumak istemiyor.uyusa da yemek yesem.( Yurtdışında olduğumuzdan saat farkı ola bilir) Ondan öğlen uykusu dedim. Erkenci benim cocuklar. Alttaki anne akşam dışarda gezmek için plan yapıyor ( bebekle)
Xname Ruzgarperisi tutmadı Akşam evdeyiz ☺ Alttaki anne bebeğini uyutmuş keyifle oturup çay /kahvesini içiyor 🙃
evanur22 derinsmayko Tutmadı kızımı uyutuyorum🌸 Alttaki şuan bebeğini uyuttu evin işlerini hallediyor
MnkKrtl evanur22 tutmadı ☺️ şuan tatildeyiz ve kahvaltıya geldik ☺️ alttakinin şuan bebeği annesine huysuzluk yapıyor