Huma_kus34 mttbua ıphona 8 plus kullnıyorum artık donuyo şimdi iphone 13 falan istıyorum abımde 15 pro kullnıyo 38 sana satarım dedi
ZeydsMom Huma_kus34 telefon icin bozdurmam. Eger gucum yetmiyorsa daha uygun bisey alirim. Ben genellikle telefon degistirmeyi telefon almayi sevmiyorum. 😄
Kucukprensesannesi Huma_kus34 bence al altın durmaz muhakkak gıder en azından kendını mutlu ettıgın bır sey olur
Bayancorek Huma_kus34 o zaman al , bilmediğim için aksini düşünmüştüm, kendi mutluluğun için harcamak en doğal hakkın. Sorarsa alsaydın ne yapayım sen almayınca ben aldım dersin.
htcacik Çok uzun zamandır heves ettiğin bir şeyse bununla mutlu olucaksan gerçekten niye olmasın annelerin canı yok mu hiç maddi sıkıntın yoksa al ne olucak hem o fiyata 15 pro alamazsın daha
ikiyavruskaannesii Dün telefonum bozuldu mecbur çeyreği bozdurdum sipariş verdim yani. Bence telefon bozuk veya kullanamayacak halde ise bozulur
Ozzggee Huma_kus34 adı illa iPhone mi olmalı? Iphobe 13ten çok daha iyi özelliği olan telefonlar var . Altin bozup elmaya yatırmak pek mantıklı gelmedi
Huma_kus34 Ozzggee yıllardır ıphone kullnıyorum sevıyoruö oyızden istedıgım bi tlefon eşimin şacagı yok bencil bn kendım alıyım gorsun kendıne aldı bana almadı işim inada bındı bıraz
aselliyam23 Huma_kus34 içinde kalacağına yanında kalsın al gitsin normal şartlarda altını bozup alma derdim ama anlattığına göre eşin sadece kendini düşünüyor bencil insana naparsan yap yaranamazsin kendin için bişey yaparsan değerli olursun kesinlikle kararının arkasında dur🌸
Mira__ Huma_kus34 İçinde kalacağına , elinde olsun boşver yarın bir gün ölüp gideceğiz bi 13 kullanmadım demezsin. Dilediğin gibi yaşa.
AnnaGloria Huma_kus34 şu hayata bir kere geliyoruz içinde kalacağına al başka türlü alma imkanın yoksa