Kereminannesiii Huma_kus34 hepsiburada da kampanya var bir bakın isterseniz. iPhone 15 32 bine geldi dün akşam aldım. Eskiyi ver yeniyi al kampanyasıyla
Huma_kus34 Kereminannesiii eskıyı vermek şartmı ben dıger telefonımı vermek istemıyorum dursun anısı cok bnde
Huma_kus34 Bayancorek malsef ben sır gibi saklayamadım mehrimi arabaya verdim mutlu olsun diye kendı cabamla bırktırdıgım altınım var bırgunde onu ver yatırımlık bırsey alalım der bılıyorum huyunu oyuzden onuda kendı öutlulugum ıcın harcmak istıyorum
Bayancorek Huma_kus34 o zaman al , bilmediğim için aksini düşünmüştüm, kendi mutluluğun için harcamak en doğal hakkın. Sorarsa alsaydın ne yapayım sen almayınca ben aldım dersin.
Huma_kus34 Kereminannesiii hımm iyi n fazla 6 bın yapar yanı oyuzden vermek istemıyorum dursun köşede tavsiyen icşn taekkur ederım
Huma_kus34 aselliyam23 evet benı parası var dıye ezıyo ya iş inada bindi eve kızımla cocuk bakıcam öesela hemen o paraya bıle goz koydu şey doyo harcama tammmı altın yap koy dıyo ben su zamana kadar adam akıllı harcamadım mehrımı arabaya yatırdı verdım mutlu olsun icin ama baktım kendım ıcın hıcbırsey yapmamısım hep onu dusundum o benı hıc dusunmedı bencil
aselliyam23 Huma_kus34 içinde kalacağına yanında kalsın al gitsin normal şartlarda altını bozup alma derdim ama anlattığına göre eşin sadece kendini düşünüyor bencil insana naparsan yap yaranamazsin kendin için bişey yaparsan değerli olursun kesinlikle kararının arkasında dur🌸
Huma_kus34 sek_kahve yok ben onlarla yapamam yıllardır ıphone kullnıyorum ondan o serıdem ıelrlerım 😅
nazlik Huma_kus34 valla bende telefon için altın bozmam kardeşim nasıl kafa o. Taksit maksit al.bi şekilde hayır bide bu Apple takıntısı nedir illa Apple diyenlere çok kızıyorum lafım genel sonra diyorlar ekmek yok su yok Apple aldın ya otur onu ye
Huma_kus34 nazlik haklısın ben yıllardır serısını kullnıyorum evelnınce ıphone 8 de kaldım 😅 takıntı degıl işim inada bındı yoksa bu altını bırıktırmezdım elim sıkıdır car cur eden bırı degılım cok ıyıde para bırktırırım 😅
sek_kahve Huma_kus34 😂 yıllarca iphone kullanıp Android’e geçmiş birisi olarak şunu söyleyeyim, iphonedan androide geçen herkes oh be diyor
gokyuzununnogrencisi Herkes yazmış telefon için altın bozmam etmem vs .. Ben alırım . Aldım da iPhone 13 😂😂 yıllar sonra ilk defa iPhone almak istiyorum çok mu? Hani bir video vardı istagramda denk gelmişsinizdir ; ben bu dünyada yiyecem shdjdk
Huma_kus34 gokyuzununnogrencisi bende almazdım aslında ama işim inanada bindi bıraz eşim ben yokken sen alamazsın parana kıaymazsın dercesıne cumleleri var sinir gelıyo oyzuden yaparım bak gör falan dıyorum ıcımden bi sinirle kuyumcuya gıderım de 😅 cunku kolumda bı o var onuda yatırım araba ıcın alıcam diyo der alırda bende safım verıırm ona vermsen kendıme harcıyım mutlu olıyım dıyorum😅
Noname21 Huma_kus34 telefon için altın bozmam zaten hele iphone bence kamerasından başka numarası yok
63_hulya_63 Huma_kus34 okadar para bir tlfna vermem yani.piyasada kamerası hafızası iyi olan daha makul fiyatli tlfnlarda var bende bir kadının altını yanında olmalı ne olur ne olmaz