Alperenmomss Kizlar oğlumda çölyak tan şüpheleniyorlar 1 aydan fazladır ishal ve kusmasi geçmedi sizin tanininiz nasıl konuldu şikayetleriniz nelerdi yazar misiniz
deniztalta Alperenmomss bazen kanda çıkmayadabilirmiş endoskopi yaptırın mıtlaka ben çok korkuyordum üzüldüm ama. Damar yolundan 2ml sedasyon yapıldı Toplam bayılıp işlem yapma ayılma 20 dk sürdü kalltığın hiç bir sıkıntısk yoktu güldü oynadı sonra meyvesuyu içirdiler 2 saat sonrada çorba
deniztalta Senaa92 ilk kanda poztif verdç zaten 200 dü değer 3 doktorun kesin onayıyla endoskopi uygun görüldü ondada doğrulandı
Senaa92 deniztalta anladım geçmiş olsun bende yarın götüreceğim doktora bakalım ne diyecek karım ağrısı var gaz var yoğun şekilde bir haftadır
deniztalta Senaa92 umarım korktuğumuz olmaz fakat bir imtihan gelecekse yaradandan rabbim en hafifyle geçirsin ve dilerim kolaylıkla aksın yolunuz
deniztalta Senaa92 valla bizde yoktu hiçbiri yarın ara ara karın ağrısı oldu açama son günlerde , oda hepimizde dönem dönem oluyor yani durduk yere ama uzun zamandır kilo almıyordu iştahsızdı boyu yavaştı