2_prens_anneesi Kaşıntı, şişlik, kızarıklık var bacagida hafif morarmış.Daha öncede olmuştu ama hemen geçti bugün akşamdan beridir sürekli kaşıntı var babası evde yok gelir gelmez acile gideceğiz.Sizce bu nedir? Başına gelen oldumu?
Bebegimben1 2_prens_anneesi şu an bizde aynı sorunu yaşıyoruz doktora gittim ateşli hastalık geçirdi yakın zamanda o yüzden olduğunu söyledi şurup ve krem yazdı kaşıntı için birde çabuk kurusun diye
Su4835 2_prens_anneesi çok geçmiş olsun alerjiye benziyor .bebeklerin cildi çok hassas özellikle bazılarının .tozdan Bİle olabilir .ama sanki besin alerjisine benziyor kuruyemiş falan çok yedi mi dün veya bugün .yanlış anlamayın sakın oğlum yakın zamanda böyle kulağına kadar kabardı da
2_prens_anneesi Sat_123 Teşekkür ederim cevabınız için.Biraz önce arkadaşımla görüntülü konuştum su çiçeği, kızamık falan olabilir belki dedi korktum inşallah değildir.
2_prens_anneesi ZeydsMom 1,5 yaşında.Alerjisi yok daha sinek ısırdığı için olmuştu bizdede aynı şekilde hemen geçmişti.Bugun sitenin içinde toprakta oynadık eve girdik böyle oldu.
2_prens_anneesi Bebegimben1 Teşekkür ederim.Biz yakın zamanda ateşli hastalık gecirmedik bilmiyorum neden böyle oldu.
ZeydsMom 2_prens_anneesi belki bocek falan yapmistir. Essek kadar kadinim ama gecen bahcede gulleri falan temizliyordum topraktan bocek falan koluma ayagma cikmisti iki uc tane sonra bi baktim yeri sismis kasiniyordu nasill. Hala gecmedi o ara ara kasinti tutar. Sivrisinek falan isirincada tepki veriyor vucudum. Buda bi alerji
2_prens_anneesi Bebegimben1 Hayır uzun zamandır çok şükür bi hastalık gecirmedik o yüzden ilaç kullanmadık.Sadece 1,5 yaş aşısı olduk.
2_prens_anneesi Su4835 Yok canım ne yanlış anlaması estağfurullah.Evet dün kahvaltıda helva atmış ağzına haberim yokken içinde badem falan vardı ama beğenmedi çıkarmıştı.
2_prens_anneesi ozlemozerrr Teşekkür ederim cevabınız için inşallah değildir daha önce yaşamadığım için bilmiyorum.🙂
aslananne27 2_prens_anneesi öncelikle geçmiş olsun canım benim oğlumda da aynı şekilde çıktı 2 hafta önce gece birden ateşi yükseldi 39,5 kadar yükseldi nolduysa o ateşten sonra oldu ertesi gün minik minik kızarıklıklar oluştu daha sonra yerini bu şekil Aldı önce devlete gittim alerji dedi alerji ilacı yazdı geçmedi bugünde özele götürdüm hem çocuk doktoru hem alerji doktoru kendisi iki dala da bakıyor doktor görür görmez alerji değil o net dedi ateşten sonra olmuşsa muhtemelen vücut tepki göstermiş tir dedi korkulacak bişi yok dedi krem verdi bide damla kaşıntısı var çünkü baya bi
2_prens_anneesi aslananne27 Cevabınız için teşekkür ederim.Oyy kuzum yaa çok kötü olmuş sizede çok geçmiş olsun 🤲 Bizde ateş falan olmadı, yakın zamandada aynı şekilde.
aybkm 2_prens_anneesi alerji gibi duruyor benim oğlumda alerjik bir bebek döküntü oldu mu bu şekilde oluyor