ebrar2024 Tam bebeği uyuttum derken yoldan motorun geçmesi yada arabada son ses şarkı sesi çok sinir bozucu değilmi çıkıp bagirasim geliyor 😆
tomvejerry ebrar2024 Yemin ediyorum polis olsam bütün motorlulara ceza yazardım o derece nefret ettim😅
Show_must_go_on ebrar2024 Hem yol hemde yolun dibi park çocuk sesleri, motor sesleri, son ses araba sesleri, parkta yere kilin atıp oturanların bağırarak konuşmaları gece 2’ye kadar iğrenç bir kısır döngü 🤬
BENOYLEUYGUNGORDUMM ebrar2024 ayyy evim anayolun hemen kenarında manzara şahane ama nefret ettim ya vallahi ne terbiyesiz düşüncesiz insanlar var. Sırf bu ev yüzünden köye taşıncam. Yatıp kalkıp dua ediyorum bitsin de çıkıp gideyim diye
smnbr ebrar2024 24 saat çalışan inşaatın karşısında Keşke ufak otomobil geçse diyorum Çünkü toz yüklü kamyonlar langur lungur geçiyor hergün Beterin beteri var anlayacağın😂
yasmiiina yolun dibi değil ama akşamları sarhoş mekanı olan arazinin dibi.. Her gece yüksek ses şarkılar yüzünden ağlayarak uyanıyor yavrum. Çıkıp bağırıyoruz ama o sesten bizi duyan yok 😂
AnnaGloria ebrar2024 ve bebeğim suan ayağımda hem yol kenarı hem de bina altım tatlıcı restoran komagen var Allah ne verdiyse var hele tatlıcı gece 3 de kapatıyor müşteri olmasa da bu kez geç saatlere kadar elemanlar oturuyor muzıklı sesden bahsediyorum bu arada hata ben de ki neden cadde ev tuttum 🤦♀️
Mirabia ebrar2024 direk şehirler arası araçların geçtiği otoyol üzerindeyiz tırların korna sesleri ve motorların gaz seslerine gece gündüz vızır vızır geçiyorlar birde yani alıştık artık duymuyoruz 🤣
uzumyerkenboguluyodum ebrar2024 Evim cadde üstü bebeğimin uyuduğu oda arka tarafta ama o kadar çok korna motor sesi var ki bazen ağlıyor gece korkup ben anlamıyorum gecenin 1-2 sinde yükses ses müzikle geçince ne oluyor yada motorların o egzoz patlatma sesi Allah’ın cezaları duyarsızlar
GokcelifMom ebrar2024 Sadece o olsa keşke. Kızımı halaylar eşliğinde güç bela uyuttum bu akşam. Yan sokakta kına var. Kızımı uyutmak için son emzirmeyi yapıyorum emerken elleri ayaklarıyla coşturuyor 🤦♀️ Sonunda pes etti uyudu ama ben pert 😅
Beybiiii ebrar2024 benim evim cade üzeri her motorcuya ana avrat düz küfür ediyorum gerçek ten çok yoruldum taşınma imkanım da yok
ZeydsMom ebrar2024 yola falan gerek yok esimin patavatsiz dedesi bi bakiyorsun disaridan zeyd zeyd nerdesin diye bagira bagira geliyor. gece 11-12 falan olunca bile. Bin defa cocuk uyuyor dememize ragmen ya geliir kapiyi carpar ya bagira bagura konusur dün artik esim kendisi delirdi. Bu zamana kadar yaslidir deyip beni sakinlestiren adam dün nolduysa artik acik acik konustu 😄
Omerasafinannesi Yol dibinde falan değilim ama mahalle de satıcının biri gidiyor diğeri geliyor hurdacisiydi legencisiydi valla bıktım ya zor bela uyutuyorum bir sese hemen uyaniyor ☹
Show_must_go_on ebrar2024 Allah razı olsun şimdi bisiklete pet şişe takıp geçen çocuklara balkondan su atmaya gidiyorum elimde kalacak biri 😄