Oylesinebirisi Belime kadar uzun saçım var arkadaşlar uzatmak için ne kremler şampuanlar harcadım istedigim uzunluga geldi ama yakınlarım diyor ki kısa kestir çok yakışır vs. Ama benim de alnım çok açık yüzüm biraz uzun yani kısa hiç yakışmaz bana minyon tipli olsaydım belki ama… siz saç konusunu nasıl yapıyorsunuz acıcık konuşalım😀😀
Havuclukek11 Oylesinebirisi sakın inanama 😅sonra insna eve gidince ağlıyor. Hele ki sğalıklı uzun saçların varsa. Benşmde alnım geniş kahkül falan kesitrebilirsin. Katlı saç kesimide havalı duruyor. Tüzü kğçğk gösteriyor.
Sevvl Oylesinebirisi sizin kararınız bu bende belıme kadar olan saçlarımı geçen aylarda kısacık kestırdım kütten bi tık uzun he birde kahkul yaptırdım ama benım tercıhımdı yakıştı mı evet yakıştı daha önce kullanmıştım çünkü pişman mıyım hayır iyiki yapmışım degısıklık iyidir koku bende değilmi yine gelecek belime 😀
153s34 Oylesinebirisi ne hkmetse hep kisa saclilar veya saci uzamayanlar kestir der. İcten ice bi cekememezlikleri var bence 🤪 benmde saclarim kendimi bildim bileli belimdedir. 1-2 kere gogus hizasinda kestirmisimdir okadar. Bence kestirmeyin. ‘bir kere kısalt bak ne kdr rahatlayacaksin’ diyenler de coktu, kestirdm (ki omuzlRmda bile degldi yani oyle bi kesmek.dd) yine de ben uzun sac seviyorum dedm. Yani hicte oylr bi rahatlama hafifleme olmadi 😂 Bence sizde kesmeyin yaa. Uzun sac candir 😁
Oylesinebirisi Kestirmek hiç istemiyorum aslında uzun çok seviyorum ama etrafımda sıkı baskı var kısa kestir diye😀🥹
linamungan Oylesinebirisi kestirme o zmn sanane milletten dinleme onları kendine nasıl yakistiyorsan öyle yap
gokyuzununnogrencisi Uzatmak için neler yaptın konudan bağımsız olarak 😂😂 ben de geçen yıl dan beri kestirmedim de şuan göğüs hizasında 😊
Oylesinebirisi gokyuzununnogrencisi homm bitkiselin sarımsak şampuanı var kokusu vs çok beğeniyorum ondan kullandım full birde keratin sütü yani saç açıcı sprey olarak geçiyo ama şu aralar alamıyorum tabiki para sıkıntısından😅😅😅
gokyuzununnogrencisi Oylesinebirisi anladım teşekkür ediyorum 🌸 fotoğraf yükler misin merak ettim de 🥲
PnarAkca34 Kimseyi dinleyerek kestirmeyin ben kendi isteğimle belimde olan saçımı omzuma kadar kestim ona rağmen oturup aglicaktim artık uzasın diye su an hala uzatmaya çalışıyorum ,kestirecekseniz de ucundan kırıkları alirdirirsiniz
Ballilokmam11 Oylesinebirisi benim saçlarım çabuk uzar ama cansız o yuzden kestirirken hic acımadan kestiririm ama sizin Gürsel ve seviyorsanız ne zaman isterseniz o zaman kestirin sonra pişman olursunuz
crknkzz Oylesinebirisi benm saclarimda kalcama geliyor banada diyen var küt diye ama yemezler kestirmem 🤣kısın bi kahkul.gibi bisey kestiricem o kdar uzatmaya devam
HonKiPonKiDoNiNo Oylesinebirisi Son 10 yildir belime kadar uzatip sonra kut kestiriyorum 🙈 son 2 yildirda boyayi biraktim.
tomvejerry Oylesinebirisi Sakın kestirme , benimde doğumdan önce saçlarım afedersin popoma değiyordu doğumdan sonra bakamadım herkes dedi çok bakımsızsın kestir saçlarını kısa olursa kolay olur yine uzar falan diye girdiler aklıma şimdi bin pişmanım uzamıyor saçlarım bir yıl oldu hala kısa 😢
crybaby Oylesinebirisi benimde belime kadardı çok daraldım küt kestirdim🤣 zaten hep uzatır sıkılırım pat diye kestiririm saçım çok hızlı uzuyor o yüzden dert etmiyorum