AylaSuna Merhabalar kızlar sevdiğim bir ablamdan rica ettim ve doğum haritama baktı ama üzücü şeyler de söyledi hiç toparlanamıyorum baktırıp evet doğru oluyor diyen veya tecrübe eden var mı
bilgep48 AylaSuna en doğrusunu Allah bilir. Ona takılmayın lütfen. Hesaplama işleri ne kadar ince olursa olsun yanılmaz şaşmaz tek şey Allah’ın hesabı, kaderidir… Dua edin sadece iyi şeyler düşünerek
sumeyyeuzuun_ AylaSuna geleceği Allahtan başka kimse bilemez inanmayın geyiğine baktırdıysanız o ayrı ama inanmayın.
Derya0655 AylaSuna hepimizin kaderi var iyi ya da kötü bu dünyada ömrümüz bitene kadar olaylar yaşıycaz. Ama negatif söylemesi hiç iyi olmamış. Nerden bu kadar emin olabiliyor. Yaşamayacağınız varsa bile düşüne düşüne çekersiniz bunu kendinize
AylaSuna Hilal096 Yükselen burcun ile birlikte bakıyor gezegenlerin doğum yeri ve saatindeki konumuna ve sonrasında kendi ilimlerine göre yorumluyorlar aslında benimde çok bilgim yok 🙂↕️
AylaSuna bilgep48 Kanser hastası olan var mı genç yaşta ölen var mı ve de kan değerlerine muhakkak sık baktırmalısın tarzında şeyler söyledi iki gündür çocuğuma bakıp ağlıyorum dua ediyorum Allahtan başka kimse bilemez diyorum ki Elhamdülillah böyle iman ediyoruz ve biliyorum da ama etkilendim biraz 🙂↕️
AylaSuna sumeyyeuzuun_ Evet sırf meraktan baktırdım aslında ama hastalık ve ölümle ilgili şeyler söyleyince eşime bakıyorum çocuğuma bakıyorum ağlıyorum etkilendim Allah’a sığındım hata yaptım baktırmamalıydım böyle bir ders verdi Rabbim de bana öyle düşünüyorum 🙂↕️
AylaSuna ikiprensannesi_gul Doğum tarihi, saati ve yerini söylüyorsunuz okadar sonra çıkan haritaya göre size sorular soruyor cevaplarınıza göre de harita iyice neyleşiyor ama bu harita nasıldır nedir hiç bilmiyorum bende
AylaSuna Derya0655 Düşünmemeye çalışıyorum ama ilk duyunca durup durup ağladım kalan hayatıma nasıl nereden başlayacağım ne yapacağım bilemedim bugün daha etkisinden biraz olsun çıktım genç yaşta ölüm var mı kanser var mı yada kan değerlerine sık sık baktır asla ihmal etme dedi ister istemez etkilendim bazı şeyleri bilince
ElisaMom_ AylaSuna bu tarz şeyler hurafe inanmayın doğrusunu Rabbimden sonra doktorlar bilir,üzmeyin kendinizi🌷
AylaSuna ElisaMom_ Teşekkür ederim Rabbime sığındım çevrilmiş kahve fincanı görsem alır yıkardım günah diye bunu nasıl yaptım hiç bilmiyorum dersimi de aldım
bilgep48 AylaSuna etkilenmeniz çok doğal ama şu durumda tabiki ama zihninizi farklı şeylerle meşgul etmeye çalışın. Kimse geleceği bilemez. Onlar sadece gezegenlerin konumları vs vs vs ben de çok net bilmiyorum ama takip ettiğim kişiler var oradan biraz işte
ikiprensannesi_gul AylaSuna ben az çok biliyorum fakat yorumlarını tam anlayamıyorum merak ettim o yüzden nasıl yorumluyo diye
ikibaloglanannesi Herkesin inancına inandığı şeylere saygım var. Lakin ben burç, doğum haritası bilmem ne gibi şeylere inanmıyorum . Rabbimden başka kimse bilmez. Bol dua edin ve kendinizi boşuna üzmeyin.
ElisaMom_ AylaSuna en iyisini yaptınız Rabbime sığının bol bol dua edin inşallah sorunsuz geçer dogumunuz ve hamileliğiniz hiç merak etmeyin🌼
Avent Kız düşünme bile ben cok baktırırım fal harita falan takılma sen takilıp üzerine çekersin bırak boşver kafana taktıkca hasta etcen kendini
AylaSuna ikiprensannesi_gul Ayrıntılı bir şekilde her gezegenin neyi nasıl etkilediğini söylüyor uzun yıllar eğitim aldı ama çok etkileniyor insan en iyisi hiç baktırmamakmış
AylaSuna sumeyyeuzuun_ Kesinlikle öyle yüzüm gülmedi iki gündür birgün öleceğiz biliyoruz ama genç ölen var mı değerlerini sık sık kontrol et deyince de çok tedirgin oldum