uykucuminnoss Ay maşallah herkes ne güzel vermiş darısı başıma inşallah 🙏🏻 58 ile hamile kaldım 86 kg ile doğuma gittim bebeğim 11 aylık hala 70 kg da takıldım duruyorum. Allahım bana da bir an önce nasip et nolur.
ezgimsii uffuu doğum yaparken 76 kiloydum. 1 buçuk ay oldu 64 kiloyum şu an. Bi kaç günde gitti benden kilolar 😊
instauser 59 kilo ile hamile kaldım. 77 kilo ile doğuma gittim. Bebeğim şuan 5 aylık. Ben 67 kiloda kaldım. 😭
Meriskus uffuu 57 ile doğuma girip 65 ile çıktım Kızım 7 aylıktı diyete başladım 12 kilo verip 53 kiloya düştüm ❤️😁 Ama şuan tatilden geldim 55-56 varım Tekrar diyete giricem
mooomm01 uffuu 7 kilo almıştım 7 sini de verdim ama kendimi çok şiş çirkin berbat hissediyorum memelerim desen zaten neneminkine döndü mahçup mahçup yere bakıyorlar:(
nurftma 22 kilo almıştım doğumdan sonra 1ay içinde 17-18 kilosu gitmişti son 5 kilo yapışıp kalmıştı. Oğlum 12 ay 15 günlük hamile kalmadan önceki kiloma döndüm.
Aydakisiyahedicikk uffuu 65 le kaldım 76 ile doğurdum totalde 11 kg aldım bebem 11 aylık 63 kg güncel 13 kg vermişim
moriac selva458_ sürekli emzirdim. Ekmek makarna pilav yemedim. Yeşillik yedim bol bol. Kara buğdayı pişirip yumurtayla yedim ( favorim). Ve çok su tükettim.
Sunismyson uffuu 30 kilo almıştım 72 ile hamile kaldığımı öğrendim 102’ye çıkmıştım ama son haftalarda 98’e düşmüştüm. Şuan 7 ay oldu doğum yapalı ve 72 kiloyum emzirdim sadece🥹
Karansmomm uffuu 24 kg almıştım ilk hafta 12 kg gitti 1 yaşına kadar eski kiloma döndüm şuan 2.ye hamileyim 😂
aresnako 62 ile hamile kalmıştım. 77 ile doğuma gittim doğumdan sonra 5 6 kilo gitmişti. Doğumdan 28 gün sonra 62 kiloya düştüm. Şuan yaklaşık 5.5 ay oldu doğum yapalı 60 kiloyum
jsjsjensjs uffuu 63le hamile kalmistim doguma 90la girdim asiri istahim acikti gece yemeklerom coktu dogrusu😅😅😅 şuan 70 kiloyum hedefim 60 son 10 kilo
26merve26 uffuu 66 kg’yle hamile kaldım 80 le doğum yaptım şuan bebeğim 3 aylık 63 kgyim ama beneğimde alerji olduğu için pek birşey yemiyorum o yüzden gergin biraz daha zayıflıyorum bakalım nerde duracak 🥹
ankmz uffuu yarısını verdim geri kalamadı gitmiyordu bir baktık geri almaya başlamışım püüüüü dedim 😢
beyzaslck uffuu 77 ile hamile kaldım, 90 ile doğuma gittim bebeğim 1 yaşında 69 kiloyum aralıklı oruc ve egzersiz yapıyorum ✨
irmaks0 uffuu 61 ile hamile kaldım, 78 ile doğuma girdim😱 Bebegim 14 aylık olmak üzere daha yeni 60 kilo oldum. Aslında verdim dogum kilosunu ama evlendiğimde 52 kiloydum o yuzden hedef kilom 56 🏋🏾♂️