petitonunannesii Arkadaşlar İzmir Torbalı da oturan var mı.Biz menemene taşınmayı düşünüyorduk eş durumu yapacaktık.Kayinpederim ailem ordalar.Ama bana bugün Torbalı çıktı.Orada oturan var mı genel anlamda nasıl bir yer kira ,gelişmişlik anlamında.
ccanasli petitonunannesii torbalı merkez de genellikle mülteciler var maalesef çarşı tarafında falan kro dolu ama Ayrancılar daha nezih daha temiz sakin sessiz
meltem02 Torbalı kokuyor ya ben Tınaztepeye hamileyken gidiyordum hastaneye çok kokuyor nedense torbalı
nurcan1304 petitonunannesii ben izmirde bucada yaşıyorum iş için gitmistim birkaç defa kiralar uygundu gayette gelişmişti orada çalışanlarla konuşmuştuk hem izbanla gidip gelebilirsiniz istediğiniz yere izmirde yaşayıp oraya iş için yerleşenlerde vardi çalıştığım yerde görümcem köyünde yaşıyor o bile arabayla yakın merkeze hem birde maddi açıdanda rahat edeceğinizi düşünüyorum
meltem02 petitonunannesii fabrikalardan dolayısıyla mı yoksa nedir bilmiyorum atık gibi kanalizasyon gibi böyle değişik bir koku torbalılar birazcık bana kızacaklar ama gerçekten öyle
nurcan1304 petitonunannesii ne demek menemeninde kötü yerleri var neresi bilmiyorum ama bence torbalı gayet iyi huzurla sağlıkla hayırlı olsun işiniz 🌸
petitonunannesii ccanasli Off onlar her yerde var artık .Yemislik mah biliyor musunuz mülteciler mi var orada.Anasinif öğretmeniyim , çocuklar aileden direk bize geliyorlar.Haliylen mülteci olmaları beni oldukça üzer zorlar malum 10 tane yapıp saliyolar sokağa ilgi alaka sıfır
nurcan1304 ccanasli karsiyaka çarşı konak keko dolu ve her yerde Suriyeli var bizden çok üstüne onlara özel izmirde 2 hastane yapılacakmış sözde izmir elit yer karsiyaka konak merkezi yerler biz ülkemizde mülteci olduk artık
ccanasli petitonunannesii yemişlik pancar saipler subaşı ve daha fazlası yani her mahallesi dolu zaten onlardan kaçmak ne mümkün maalesef hayatımızın her yerinde onları görmeye mecburuz
ccanasli nurcan1304 maalesef öyle adamlar nargilelerini kapıp Alsancağa gidiyor laf edince de beğenmiyorsan git diyorlar birde heksjdjdjs neye üzüleceğimi şaşırdım onlar burada keyif yaparken benim eşimde hem sınır ötesi savunma hem Suriye halkının güvenliğini sağlamak için onların ülkesinde..
nurcan1304 ccanasli zoruma gidiyor gerçekten onlar için yapılan her şey tercümanları, vatandaşlık verilmesi her yerde olmaları eşinizin canı onlar için tehlikede çocuklarımız için korkuyorum üstelik sapıklar yayın yasağı geliyor sürekli örtbas ediliyor Allah sonumuzu hayır etsin eşinizi size bağışlasın 🤲🙏