Ftsyckk aleyflxx_01 Yoyko luxury var bende de benim ki sallanmayı sevmedi sadece biberonla mama içerken yatırdım içinde.. hiç uyumamıştır bile..
ads0210 aleyflxx_01 Elele dormire beyaz olanı var bende de ve baya kullandık çok rahat ettik. İlgilenirseniz satabilirim bende boşta duruyor kaç aydır.
aliyeglc Merhaba bizde chicco rhythmn sound ana kucağı almıştık çevremizdeki bebekler severek kullandığından bu markayı tercih ettik ama bebeğimiz yatmayı hiç sevmedi max iki kez kullandık 1700 liraya satacağız ilgilenirseniz inceleyebilirsiniz
ads0210 aleyflxx_01 şimdi baktım sıfırı 2850 diyor.1700 e veririm isterseniz ,kargo sizden olacak şekilde.
atlas1655 aleyflxx_01 merhaba ben satıyorum joie markasının müzikli ışıklı bebegım ıcınde çok güzel durmuştu biz çok rahat ettık🥹🌸 biz 2 tane almıştık biri kardeşimin ki tertemiz hiçbir yerinde sıkıntı yok kutusuyla gönderıcem❤️
uykusuzluklarinanasi aleyflxx_01 elele markasının var isterseniz. her şeyi sorunsuz çalışıyor. 2000₺ ye satıyorum kargo parasını kendim karşılıyorum. istanbulda oturuyorum
ayisit Bende de kanz owl var isterseniz. Trendyolda en ucuz 4429 lira ben 2200 liraya veriyorum. Sadece 1 ay kullanıp kaldırdık.