gzmgkck Bilrubin direkt 0,45 , bilrubin total 6.92 , 2 aylik bebeğim uzamış sariligi olduğu söyledi doktor sonuclar bu şekilde biraz yüksek çıkmış bu durumu yasayan bilgisi olan var mı 😔 kilo alımı iyi
busraalanya gzmgkck merhaba evet 3 çocuğumda da uzamış sarılık oldu 3 ayy boyunca hemfe . 10 günden sonda beyin duvarı kapanıyor tehlike olmuyor Işın veriyorlar falan ama 2 aylık olmuş yapılması gereken testler oluyor onlarda temiz çıkarsa sıkıntı yok çoğu bebekte olabiliyor . Ama testlere bakılmalı bir sebebi var mı diye
gzmgkck busraalanya merhabalar evet 3 tüp kan aldilar sonuçların 1 tanesi çıkmadı sadece diğerleri normal görünüyor bu 2 si biraz yüksek birde ultrason çekilecek çok tedirgin oldum
2erkekannes arasssmommm bizde de var bebek 36 günlük doktor 2 Ayda hala görünürse kan ve idrar tahlili isterim şimdi gerek 6ok çünkü çok fazla kan alınıyor dedi o yüzden kafama takıyorum canı yanmadan 2. Aya kadar geçer inş
leyla8060 gzmgkck aynı şekilde bende ultrason bekliyorum iki değeri yüksek çıktı birşey yok diyorlar ama endişeliyim yine de
arasssmommm gzmgkck bizim 13.7ydi 40 güne kadar 13 den aşagıya düşmedi 10 günde 4 e inde bol beslenme ile bide sünnet oldu doktorumuz biraz su vermemi söyledi çay kaşığı ile beslenme sonrası çocuk doktorları izin vermiyor doyurmasın su diye sen ver düşer dedi öyle yaptım gerçekten de düştü o günden sonra ve bebeğim besleniyor kilosu çok iyi
leyla8060 Bebeğim 45 günlük uzamış sarılık var kilosu gayet iyi idrar tahlili ve farklı tahliller verdik temiz ama korkum var 😢
prensesannesi45 arasssmommm benim şuan 34 günlük emerken ağlıyo 2 3 gündür azaldı emmesi napmam lazım gece alarm kuruyom uyanmaıyom 3 saat fln uyuyo
2erkekannes prensesannesi45 benimkide öyle sut çok gelince de ağlıyorlar ağzından sut görüyor musun etmeyi bırakıp ağlarken.
arasssmommm prensesannesi45 3 saat normal ağlıyorsa gazı vardır meme yiyemez gazını çıkart hem üstten hem alttan
2erkekannes prensesannesi45 çok kan alıyorlar mı . 7 gunlukken bir kere kan aldılar 2 tüp sarılık yüzünden kıyamıyorum
arasssmommm 2erkekannes 5 tüp alıyorlar maalesef testler için küçük olduğu için uyuyordu bizim ki alınırken canının acısını hissetmedi
2erkekannes arasssmommm ay geçmiş olsun. Çokmus. Iyiki hissetmemişte bnmki dokunsan irkiliuor hisseder yani 😭