nesibaaaa umayy2024 tabikide sorun değil sağlığı yerinde olsun kilosu iyi bence Allah hayırlı evletlar nasip etsin bizlere Massallah bebeklerimize🥰
Elfmom1234 umayy2024 kızım 7 aylık 11 kg (MASALLAH) Doktor endişelendi bir sürü test yaptı şükür ki bir şey cıkmadı
Elfmom1234 umayy2024 tabi orası öyle, doktor beni korkuttu yok organ büyümesi olabilir, diyabet olabilir falan, röntgen kan ultrason derken şükür saglıklıymış, genetik aslında ben 6 aylıkken 12 kiloymuşum gıdıklarım kat katmış lakabım Süleyman Demirelmiş😂😂
umayy2024 Elfmom1234 ay çok iiyi lakaba bak😁😁 çok şükür biseyi çıkmamış doktorlar da zayıf olsa korkutuyor tombik olsa korkutuyor zaten minnoş anne kalbimiz her an tedirgin😁😁😌
sedakaya53 annebalim_ 6 bucuk aylık kontrolunde 10 .200 kg dı 75 cm boydu bgun tam 7 aylık oldu bı kaç gun sonra kontrolumuz var :)
karadenizl Böyle postları okudukça üzülüyor insan keşke sormasanız 🥲 8 ay 20 günlük 7 kilo elimden gelenin fazlasını yapıyorum yok yine aynı bn mi bakamıyorum acaba diyorum bu arada 2. Bebem
mysozclk annebalim_ oy masallah saglık ocagı 72 cm olctu ama 1 hafta sonra devlete gıttım onlar daha dogru bakıyor 65 cm cıktı
annebalim_ yagmuryigitalp masallah ya kımısının sütu baya yarıyor demekkı Benım HIc yaramadı meme ve mama olduğu halde 8 kılolarda 7ay 6 günlük