mysozclk annebalim_ oy masallah saglık ocagı 72 cm olctu ama 1 hafta sonra devlete gıttım onlar daha dogru bakıyor 65 cm cıktı
Gozdeklnc20 gde3845 Benim oğlum da 6. Ayında 9 küsur kiloydu. Şuan 1 yaşında 10 kilo. 6. Aydan sonra emekleme keşif ve hareketlenme ile durdu kilo alımı 🥴
nesibaaaa annebalim_ bir hafta sonra yediye girecek oğlum boyu 75 en son kilosuna bakmadık tartı bozuktu
_sedakasm Bu kilo ve boy oranlarını gördükçe bi tedirgin oldum kızlar benim bebeğim 7.5 aylık 7 kilo 66cm 42,5 baş çevresi sizin değerler mi çok normal yoksa benim bebeğim de mi anormallik var anlayamadım 😀
umayy2024 _sedakasm merhaba bizde bugün 7. Ay kontrolüne gittik üzülmeyin bende sizinle.beraberim🥹😁 7 aylik 68 cm 7.400 8 olması gerekirmiş ama bence bu bi sorun degil🤐
_sedakasm umayy2024 Yani bence de değil doktorumuz normal bu değerler diyor her bebek farklı işte siz de üzmeyin kendinizi ☺️
nesibaaaa umayy2024 tabikide sorun değil sağlığı yerinde olsun kilosu iyi bence Allah hayırlı evletlar nasip etsin bizlere Massallah bebeklerimize🥰