cerennaslann şimdi yazdım canım
Cimer Logo
Başvuru Sorgula
Başvuru sayısını giriniz.
Başvurularım
20.01.2020
Başvuru Detayı
Başvuru Tarihi:
20.01.2020
Başvuru Yolu:
İnternet
Başvuru Tipi:
Şikayet
13 ocakta kızımın kanında enfeksiyon ve kulak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye yatış yapıldı kan kaka tahlili istendi ve kaka tahlili temiz çıktı kanda ise crp değeri yüksekti ve ishali de vardı ama kokusu yoktu ve bez sayısı çok değildi ateşi de olduğu için tedaviye başlandı perşembe günü kızım kustu birden fazla ve kusmasını engellemek için serum takılıyordu ve cuma günü doktoru tarafından idrar kaka ve ultrason istenildi kaka tahlilinde rotaya rastlandı ve doktor burda da bulaşmış olabilir dedi hafta sonu olduğu için doktoru yoktu cumartesi ise başka bir doktor kontrollerini yaptı ve çok ilgiliydi pazar günü ise farklı bir doktor vardı kızımın kustugunu söylediğim halde olur böyle şeyler dedi ve akşama doğru kızım damar yolunu çıkardı ve kıyafeti çarşaf kan içerisindeydi hemşeriye göstermek için gittiğimde başka bir çocuk havale geçiriyordu ve kızımın o kolu ile beni odaya gönderdiler kanaması olduğu halde tekrar gittim ve burda havale geçiren hasta var sizinki sonra da halledilir dedi ve kızım kusmaya devam etti her gitmem de hemşireler tarafından odaya gönderildim bu zamana kadar olan doktorlardan ve hemşirelerden şikayetim yoktur ama 19.01.2020 tarihinde kontrolünü yapan hemşirelerden ve doktordan şikayetçiyim benim kızımın sağlığı umrularına gelmedi ve ters tepkiler verildi sizden gerekli uygulamayı yapmanızı rica ederim
Gizle