AlyaaSu 13 ocakta kızımın kanında enfeksiyon nedeniyle hastaneye yatış yapıldı ve kaka tahlili de istendi kaka tahlili temiz çıktı CRP yüksekti Perşembe günü kusmaya başladı ve kokulu bir şekilde ishali vardı cuma günü tekrar kaka tahlili yapıldı ve rota virüsü çıktı doktor dedi hastanede bulaşmış olabilir diye ve bugün kızım 5 defa kustu 15e yakında kakasını yaptı normalde bulantısı için serum takılıyordu ve aksi gibi damar yolunu çıkardı kızım kıyafetleri çarşafı falan hep kandı götürdüm damar yolunu takın diye bir hastaları havale geçirdiği için bütün hemşireler doktor ordaydı doktorun bana dediği odana git oldu ama kızımın kolu kanamaya devam ediyordu her neyse taktırdım serumu bir şekilde ve bana dedikleri burda daha önemli hastamız var şu an size bakamayız ama benim kızım 8 aylık bile değil ve sıvı kaybediyor dün bıngıldağı çöktü sıvı kaybından, kac defa gittim serum takın diye takmadılar bende 184e şikayet ettim sizce işe yarar mı???
araskuzumm0918 AlyaaSu öncelikle çok geçmiş olsun,tabi ki yarar iyi yapmışsınız,daha önemli bir hasta varbne demek ya,nasıl böylr birşey olabilir?hangi şehirdesiniz,umarım muhattap olduğunuz hemşire dr ismi alıp şikayet paylaşmışsınızdır,
Zeynep_sare19 AlyaaSu çok geçmiş olsun cnm ya allah şifa versın yazık yavruma nasıl bu kadar umursamaz oluyorlar anlamıyorum ne demek ya sen odana gıt o çocuğa serum takılması gerekiyor çünkü sıvı kaybedıyor ve sıvının yerıne konması gerek nekadar rahatlar anlamış degılım allah korusun bu yüzden hayatını kaybedebılır 182 şıkayet etsenızde hiç bi işe yaramaz hepsı bırbırını koruyor çünkü tekrar çok geçmiş olsun şimdi Bebişiniz iyidır inşallah 🥰
AlyaaSu araskuzumm0918 Kahramanmaraş Elbistan canım isimlerini bilmediğim için hemşirelerin tarih olarak paylaştım inşallah işe yarar 🤲 çok kötü hiç hali yok kızımın tamam havale zor ama bu virüs ölüme kadar gidiyormuş düşününce bile kafayı yiyorum
NurcanTT AlyaaSu özel hastaneyse malesef hiç bir işe yaramaz şikayetiniz ben de hamileyken bir doktor hanımefendiyi şikayet etmiştim özel hastanenin başhekimliği ile görüşülmesi gerekiyor biz bir müdehalede bulunamıyoruz demişlerdi cimere falan yazmıştık .. baş hekimlik savunma istiyor dokor ve hemşirelerden onlarda kılıfına uyduruyor durumu kurtarıyor zaten. Allah korusun umarım da olmaz hiç birimizin evladına da olmadın ama sağlık bakanlığı yalnızca yanlış müdehale uygulandığını tesbit ederse özel hastahanelere yaptırımda bulunuyor .
Acemianne22 AlyaaSu bimere ve şikayetvar.com a yazabilirsin ben hastaneyi şikayetvar.com a şikayet ettim ertesi gün beni arayıp özür dilediler 2 aylık kızımı neredeyse ölmeye terk eden hemşire işten kovuldu ve siciline yazdırdım hemşirenin bir daha başka bebeklerin hayatlarıyla oynayamasın diye
Duygusalbiranne AlyaaSu bizde başka bi virüs yüzünden kusma ishalden hastenede yattık yeğenimde rotadan yattı gerçekten çok zordu Rabbim yardımcınız olsun
AlyaaSu Zeynep_sare19 sağol canım uyuyor ama sıvı kaybı çok hastaneye getirdiğime pişman oldum virüs bulaştırdım kızıma sıvı kaybından bıngıldağı çöktü kendi daha çok zayıf 7 kilo kolları delik deşik
otose_san AlyaaSu en doğrusunu yapmışsınız, özellikle isim belirterek şikayet ederseniz daha hızlı sonuç alınıyor
otose_san otose_san muhtemelen size geri dönüş yapacaklardır, o zaman isimlerini belirtebilirsiniz ya da isterseniz isimleri ile tekrarlayın şikayetinizi. okurken kan beynime sıçradı resmen, geçmiş olsun demeyi bile unutmuşum. çok geçmiş olsun, Rabbim derman şifa versin, şimdi nasıl evladınız?
Zeynep_sare19 AlyaaSu 😢😢😢benım kızımda ıkı aylık ken kaptı rota vurusunu bızde hastanede yattık bı hafta cıgerlerıde engeksıyon kapmış yavrum dahaki aylıkken bı dünya antıbıyotık yedı şu an ıyı Allah’a Şükür ama ben kafaya takmaktan heder oldum yıne olurmu dıye allah Korusun evlatlarımızı 😢😢😢
mutlular AlyaaSu çok geçmiş olsun benim kızıma da kan testi yapılması lazım genel kontr için salgın var diye hastaneye götürmek istemiyorum iyi mi yapıyorjm bılmıyorum bu arada sıvı takviyesiyle 1 haftada inşallah toparlar evladınız❤️
Duygusalbiranne AlyaaSu rotadan önce mutlaka bağışıklığı düşmüştür yani hastalanmıştır. Maalesef rota gibi virüslerde bağışıklık düştüğü esnada boy gösteriyor
Turkanzeyneb Hiçbrşey bekleme cnm ablamda şikayet etti olan birşey yok İNŞALLAH sizin şikayetinizle ilgilenirler Geçmiş olsun
AlyaaSu Ipegim yok canım sağlık ocağında veya da hastanede denilmedi denilse yaptırırdım en azından böyle olmazdı