yzey Kızlar merhaba beta değerim 9364 çıktı ama bugün kesemez görülmedi.sizce neden kaynaklı olabilir. Doktorlara soramadım doğru düzgün konuşamadım sonucu aldıktan sonra
kbraatlas yzey benmde ilk görünmemisti bana doktor alttan bakmisti krse de kalp atışı ds ikisi için alttan bakmisti
Pera48 Kesenizin görülmesi için çok yüksek bir değer 4 binde falan görülür. Kontrol sonuç gösterme olarak tekrar gidebilirsiniz
Pera48 yzey labda tahlil sonucu yanlış olabilir mı. Tekrar test verebilirsiniz, ya da dediğim gibi doktora sonuc göstermeye giderseniz tekrar ultrason bakar.
Anneko yzey daha çok erken 10 gün sonra tekrar gidin içinizi ferah tutun sağlıkla kucağıniza alın inşallah
Anneko yzey kızımda 17.000 çıkmıştı ve adet gunumden 1 gün önce kan verilmişti 4 hafta 4 günlüktü o değerde hatta herkes ikiz mi falan dedi ama kese görünmemisti 6 hafta 2 günlükken gittiğimiz de hem kese hem kalp atışını aynı anda duyduk
Cennetkokulum___ yzey benim beş haftalık öğrenmiştim kızımın 7883 ile öğrenmiştim keseyi görmemiştik ama 6 haftalıkken gittiğimde de kalp atışını duymuştuk sizinki belki geç döllenme olabilir. 6 7 haftalıkken görebilirsiniz stres yapmayın 🥰
Pera48 yzey merkezi bi yerdeyseniz kadın doğum hastanelerinin acillerinde ultrason oluyor. Değilseniz de pazartesi sabah gidersiniz sonuç için 7-10 gün süre oluyor göstermek için
Aptalllarsizi yzey benim bildiğim değer ne kadar yüksek olursa olsun bazen bebek bile gözükmez hafta baz alınır sanırım 5 haftalıktı sizin maksimum 2 hafta sonra tekrar giderseniz kesin görürsünüz inşallab
kbraatlas yzey tam hatırlamıyorum ama keseyi de alttan bakti gördü kalp atışını da. Sonradan normalden gormustu 8 haftadan sonra yani