Kayahan sekerszkahve amin inşallah siz her gün mü veriyorsunuz ? Bu nervium ilacı biliyor musunuz bir zararı olur mu
alyamoms_ Merhabalar öncelikle nervium ayrıyetten nöbet önceliyici olarak kullanılır, (diazepam maddesi olduğu için) geçmiş olsun
alyamoms_ Kayahan hayır ateşi hafif yükselmeye başladığında doktorun verdiği dozu verip kullanabilirsiniz.
alyamoms_ Kayahan eczacıyım, ilaç psikiyatride kullanılır arkaşın dediği gibi ama eksik bilgi.. içerisindeki diazepam maddesi epilepsi havale nöbetlerini engeller. Geçmiş olsun
Kayahan alyamoms_ herhangi bi sorun yan etki yapmaz değil mi .? Beni biraz bilgilendirir misiniz lütfen cok korkuyorum
Kayahan alyamoms_ peki bu ilacı suya katıp versek olur mu? Birde bu ilacı verdikten sonra ateş düşürücü vs versek bişey olur mu? Birde bu ilaç engeller mi gerçekten
alyamoms_ Kayahan içmiyorsa suyla verebilirsiniz fakat direkt vermeniz daha iyi olur. Evet havale nöbetini engeller ama ateşi 37 geçtiği anda vermeniz gerekir
alyamoms_ Kayahan ateş düşürücü ile beraber sorunuz ise, şimdi çocuğun durumunu bilmiyorum. Ama bunu doktorunuzla paylaşabilirsiniz. Tedirgin olmayın inşallah gerek kalmaz
Kayahan alyamoms_ direkt veremem cünkü 2 yasına girecek daha birde bizimkisi 5 mg yarım ver dedi 12 saat sonra tekrar yarısını ver dedi . Mg si yüksek değildir dimi
Kayahan alyamoms_ inşallah vermeye gerek kalmaz tabi ki ama bu 3 oldu havale geçirmesi ve ben cok korkuyorum. ENFEKSİYON KAPMAMASI GEREK ATEŞİNİN HİÇ CIKMAMASI GEREK BEN BUNU NASIL BAŞARICAM BİRDE RİSK VARMIŞ 5 yasına kadar sanırım napıcM bilmiyorum gerçekten
alyamoms_ Kayahan zaten dozunu doktor belirlemiştir. İlk yarısı sonra diğer yarısında 12 saat beklemeniz gerekir dediği gibi birden mg yüklenmesi imkansız zaten Korkmayın ilaç nöbeti engelleyecek allahın izni ile
alyamoms_ Kayahan haklısınız panik ve stresli olmanızda ama kendinizi de yıpratmayın. İlaçla nöbet engellediğinde ortada sorun olmayacak zaten iyi düşünün 🙏
Kayahan alyamoms_ inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama ben gerçekten hiç iyi değilim napıcam bilmiyorum .Peki son sorum bu ilacı nasıl vermeliyim sizce suya mı ezim yemekse neye ezim o an .? Gittiğim doktor prof yani yanlış ilaç ve doz verecek değildir dimi
alyamoms_ Kayahan nasıl rahat verebilirseniz farketmez. Tabiki yanlış ilaç ve doz verilmez. İçiniz rahat olsun