MeetJoeBlack dilaymamy adetim bitikten sonra başladım yapmaya. Her gün aynı saatte yapıyordum, yapmadan önce sıvı alımını kesiyordum. Benim pcos olduğu için biraz uzun sürdü adetten 20 gün sonra yumurtlama gördüm.
kubra2608 dilaymamy sabah 2. İdrarla yaptım öncesi 2 saat sıvı alımı olmayacak.Her gün aynı saatte yaptım ben 10 gibi.İki çizgi de koyu olduğunda yumurtlama olmuş demek.Ertesi gün 2. Çizgi silikleşince çatlama oluyor.Yumurtlama gördüğünüz gün 3 gün üst üste ilişki olacak.Biz bu şekilde yaptık
MeetJoeBlack Kifoo benim adetlerim düzensizdi o yüzden hamile olmasaydım o dönem adet olur muydum bilmiyorum, ama adet olmam gereken tarihte test yapıp hamilelik görmüştüm ve testi yapmadan önce de mide yanması başlamıştı.
Kifoo MeetJoeBlack ya bende iki gündür geciktim adet günümden bir hafta önceki zamandan beri aşırı mide yanmam var ve anlamıyorum neden sağlıklı beslenmeye de çalışıyorum bugün test yaptım negatif anlamadım ya🫣 ondan sordum dikkatimi çekti yorumunuz😃
Yaademm MeetJoeBlack adet ağrısına benzer ağrınız oldumu bende kullandım da bu ay birde belirtiniz nelerdi
dilaymamy MeetJoeBlack inşallah şimdi teyit amaçlı tekrar sormak istiyorum adet bitiyor teste başlıyorum t ve c çizgisi ikisi de koyu olduğunu gördüğüm gün 3 gün birleşme oluyor ve ikisi de koyu olduğu gün testi bırakıyorum doğru mudur?
dilaymamy Gryffindor düzenli oluyor. şimdi adet bitince başlıyorum t ve c çizgisi koyu olunca 3 gün birleşme oluyor ve test yapmayı bırakıyorum doğru mudur?
MeetJoeBlack Yaademm benim pek belirtim olmadı açıkçası hatırlamıyorum yani, sadece habersizken midem yanmaya başlamıştı , zaten 9 ay da midem yandı. Ben sadece tarihi bildiğim için test yapmıştım öyle öğrendim.
MeetJoeBlack dilaymamy evet her zaman silik olan çizgi, en az diğeri kadar hatta ondan daha da koyu olduğunda yumurtlama günü. O günleri değerlendirin. Ama testi bırakmayın , silik çizgiye dönene kadar yapın sonra bırakın test yapmayı.