yirmiikikasim23 Hadi bakalim nurtopu gibi gundemimiz oldu. Dünya saglik orgutu, maymun cicegi salginini acil durum ilan etmis. Ne dusunuyorsunuz?
PamukPrensesannesii yirmiikikasim23 Yaz mevisiminin sonuna doğru gelmişken böyle bir vaka bekleniyordu zaten. Ben şaşırmadım. İnşallah covid kadar can almaz🙏
egelsenkonuss fisnereceli ekonomi asla hazır değil, hepimize bile buluşsa bi pandemi daha asla olmaz dhdh
yirmiikikasim23 Dokuzkasimbebesi hepsi para tuzagi ama olan bize oluyor hani bu virusu yaratiyolar diyorlar inanmiyordum galiba inanmaya basladim😕
kbraatlas PamukPrensesannesii tatil sezonunu bitirince kapatırız kapıları canim nolcak giren girsin o zamana kadar…
Cennetkokulum___ yirmiikikasim23 Plandemi olduğunu düşünüyor ve getirdikleri yasaklara uymamayı ,zorlarlarsa aşı olmamayı düşünüyorum. Fahrettin koca beyefendi yıllar önce şifreli tweet atmış zaten.Görenler vardır belki.
Deletedmom_1111 yirmiikikasim23 sokakta gezen maymun görmediğiniz sürece sorun yok gibi :) İnanmıyorum aşıda olmıycam kapanmıycamda Ben covid aşısı olduğum gün mosmor kesilmiş bir insanım kayınpederimden tut onlarca insan ölcem sanmış eşin işe gitmedi sabah kadar nefes alıyor muyum diye kontrol etti hastaneye gittim benim suçum oldu.
kbraatlas yirmiikikasim23 ahahah evet 😀 yazın dolduruyoruz içeri in midie cin mıdır ne olduğu belirsiz turistleri kışın biz çekiyoruz