seymaaa61 Kızlar bebeğim 10 aylık. Çok mutlu olduğunda kendini sıkıyor kasıyor. Ama artık durup dururken de arada kendini kasmaya ve sıkmaya başladı. Doktora götüreceğim müsait bir zamanda. Ama sizce bu durum normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim 😐
Preens seymaaa61 10 ay 5 günlük her saniye de sinirlense mutlu olsa kızsa aynı hareketi yapıyor kendini o kadar çok sıkıp kasıyor ki Sinir den hele daha bugün eşimle aynı konuyu konuştuk
AyseSena seymaaa61 benimki de 10 aylık ara sıra sıkıyor aynı şekilde ama hiç doktora götürmeyi düşünmedim 😅
Berko seymaaa61 benim oğlum da yapıyor 17 aylık böyle dişlerini sıkıp hırslanıyor genelde onu severken veya onla oynarken böyle hırslanıp saçlarımı çekiyor ağzını öyle yaparak hatta kendi saçını veya kafasını yere vurarak
omdoga Kendini değil de dişleri sıkıyo olabilir ya onu fark etmek lazım dişlerini sıkmak istiyorlar çeneleri gelişiyor dişler çıkıyor ya sürekli kaşıntıdan öyle yapıyor olabilirler mi acaba
mrvm Merak etmeyin benim kızım da aynı iki elini yumruk yapıp sıkıyo havaya kaldırıyo sonra bağırıyo keyifliylen ağlarken hep yapıyo huy edindi ice
gizem231217 Benim oglumda yapiyordu 7 aylikken. Ilk sinirlendiğinde falan yapiyodu sonra herşeye yapar oldu. Şimdi 8 bucuk aylik unuttu onu. Bence o bi dönem hep cocuklar yapiyor vr sonradan ya azaltiyo ya birakiyolar. Kendilerini keşfediyolar