Damla_eflin Felicita İlk 3 gün çok koyu görünüyor sonrasında rengi açılıyor. Ve doğal görünüm oluyor. 1 senedir kullanıyorum sadece kavisli yapmışlardi diye sevemedim onun Haricinde güzel doğal görünüm oluyo.
neanladinyurdagull Felicita kız Allah seni bende birşey oldu sandım 🤣 çok hoş duruyor aslında ama büyük ihtimalle netliği en az 7-8 ay gçmeyecektir.Takma kız aynaya baka baka alışırsın benimkide dediğim gibi çok netti.2 sene oldu artık bayağı açıldı
delirmeceler Felicita eski yeni resmi çektirmedim ama kaşım yoktu öle söyliyim ben sonucundan memnunum renk açılmasıda oldu şuan kimse anlamıyor
unknownlove Felicita fotorafı gördüm gayette güzel gözüküyor şekli felan ama siz bi yadırgadınız ondan size öyle gelmiş muhtemelen 😊
aytlkya Canım bence kaşın çok güzel olmuş ilk başta çok sırıtıyor bana 3 gün yıkama dediler ben gelip gidip yıkadım sende öyle yap günden güne dogallaşıp daha güzel durucaktır
siyah0606 Felicita kız ilk defa yaptırdığın için öyle koyu geldi zamanla akıyor ve çok doğal güzel oluyor gözün alıştıktan sonra tekrar tekrar yaptırmak isteyeceksin 3 defa yaptırdım 🫢
Deletedmom_115 Felicita benim kuzenimde ablamda yaptırdı başta öyle oluyor ama max 1 haftada rengi baya iyi oluyor korkma çok güzel oluyor. İnan yaptıranlar hep çok güzel oldu
Mervecee Felicita ama açılıyor rengi merak etme ilk günkü gibi kalmaz. Kabuklanma olur sonra rengi açılır benim 8 yıldır duruyor sadece hafif rengi açıldı üstüne kalem geçiyorum
Deletedmom_115 Felicita ayy keşke fotoğrafı olsaydı sana atardım kuzenim evrim geçirdi resmen kaş çok önemliymiş bunu gördük 😂😂 ilk 1 hafta pişmanım recep ivedik gibiyim felan diyordu şimdi yılda bi kez yapacam diyor