boranika Bugün 4.ay kontrolü için doktora gittik akşamları uyumak istemiyor çok ağlıyordu bebeğim şikayetimi dile getirdim doktor dediki gündüz erken baslicaksiniz güne 07.30 gibi örneğin gündüz daha az yatırın ki akşam uyusun dedi. Benim bebeğim 07.30da uyanıyor evet ama emip geri yatıyor geri de 10.00 suları uyanıyor benim yanlış yaptığımı söyledi sizde durum nedir annelerim her çocuğun farklı değil midir uyuyan çocuğu ben uyandıracak miyim yani ne düşünüyorsunuz
3kedili2bebekli boranika evet uyandirmalisiniz bebekler çocuklar erken yatmalı bunun için de erken kalkmalı olması gereken böyle sağlıklı olması için gerekiyor sabah 7-8 arası uyandırın elini yüzünü yıkayın güne başlatın aglasa da 1.5 saat kadar uyutmayin oyalayin öyle uyusun 3. Günden akşam erken yatmaya başladığını fark edersiniz bir çok şeyi düzenler düzenli uyku
Bebegim3535 boranika 06:00 en geç 06:30 da uyanıyor 😞 akşamda 9 da uyuyor. Gece milyon kez uyanıyor. 9 aylık
adaatuna boranika çocuğum en geç 8de kalkar 1.aydan beri böyle 8i geçere ben uyandırırım. Şuan 10 aylık daha akşam uykusu bir kere şaşmadı Uyku penceresine göre uyuturum eğer ayına göre 2 saat uyanık olması gerekiyorsa kalır sonra uyuturum
boranika 3kedili2bebekli Bu dönem aslında 4.ay atağı degilmi uyku gerilemesi dönemi çünkü bunun öncesinde böyle bir sikayetimiz yoktu bu ay ile başladı doktora söylediğim de gündüz uyutma dedi yukarıdaki gibi uyandır dedi. Her bebeğin farklı değil midir 10a kadar uyuyor sabah sonra güne başlıyoruz biz olmaz mı?
3kedili2bebekli boranika o zaman gece de 11-12 de uyur biliyorum uyumak istiyorsunuz sizde ama bebekler çocuklar erken uyumalidir büyümeleri açısından çok önemli uyku gerilemesinde olsanız 10 a kadar uyumaz zaten nerdeyse hiç uyumaz ayrıca nasıl alisirsa öyle gider bu da bir problem gündüz de uyku pencerelerine dikkat ederek uyutmalisiniz yani doktorunuz haklı
Annesi23 boranika siz ilk uyku saatini geçe alıyosunuz o yüzden de geç uyur. Mesela şu an 7 uyanış 9 ilk uyku 12 civarı 2. Uyku ve 4 gibi 3. Uyku yapması gece uykusuna 20.00 de geçmesi gerekiyor
Bebegim3535 boranika hayır maalesef. Uyanıyor 1 -1,5 saat oyalanıyor sonra emzirip zorla uyutuyorum ben yarım saat sonra uyanıyor
ketenprensess_4747 Sabah 9 gibi uyaniyor tabi önceki saatler uyanır emer uyur ama 9 tam uyanıyor 2 gibi uyur yarım saat,4.30 yine uyur yarım saat gece12 tam uyur bu arada 3 ayligiz