Meri-Mel Torpiktospa Aynen bu kinanacak bir şey değil Rabbim kimseye imtihan yaşatmasın hiç kimse yaşamayı istemez olmuş bir kere 😥😞
Meri-Mel HonKiPonKiDoNiNo Noooo Noooo Noooo Ya bazı insanın başına gelmiyor mesela ben hemen yaşıyorum ya 🥺
Meri-Mel NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kız ne ara nasıl izliyorsunuz bu programları bebeler duruyor sanırım 😃😅🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Meri-Mel ama izlememiz lazım, en güzel aktiviteee. Başka program izlemiyorum pek. Kafa dağıtıyorm iyi geliyoo🥰
lion_north Meri-Mel hangi birini sayiyim 😂 cocugu aglayarak her dedigini yaptiranlari , ayaginda saatlerce sallayanlari (birak aglasin aglar aglar susar derdim 😂) , yemekle pesinde kosanlari (ona da acliktan olmez cok acikinca yer derdim)daha neler neler 🤦🏼♀️
Busrammmm Meri-Mel bir arkadaş vardı,evlenip hemen hamile kalmıştı ben de içimden diyordum öyle şey olur mu nasıl ya hiç beklememiş filan diye, ben evlenince hayatta öyle olmam 1-2 yıl beklerim diyordum ki evlendim tam 9 ay sonra çocuğum oldu.🤦♀️
zkusagianne Meri-Mel bu evlenenleri hiç anlamıyorum kadın çalışmalı dedim bir kadın kocasına fincan takımı aldırmıştı 3 yıl önce 500 tl ye ay bunu bana al neolr falan diye şuna bak kocasına al diyeceğine kendisi çalışıp alsa ne olur ezik filan demiştim 😂 şimdi kart borçlarımı ödesin diye gözünün içine bakıyorum 😂
Boncuk-anne Meri-Mel herrrrkeseee laf atan , ona buna karışan çocukları kınardım ne bilmiş yaa diye. Bilin bakalım ne oldu 😂 Ulan her gördüğün insana da laf demezsin be çocuk niye böyle yapıyon annecim herkesle herşey konuşulmaz diyorum çünkü benim canım öyle istiyor diyo. Yaş mı ? sadece 3 buçukk
Meri-Mel Boncuk-anne Ahahahaha canı öyle istiyorsa cokkkkk fena o asla iflah olmaz kanka yandın sen 🤣😂🤣🤣😂
Minnakordek Meri-Mel hayat evlenip çocuklarla ömrü harcamak mi derdim ergenken tüm evlileri salak diye görür sigara iceni hele😂 huzurun aile olduğunu anladım iyiki başıma geldi sigara için de iyi b.k yedim de başladım diyorum
karayelmgl Sallamam dedim salladım ayakta asla sallamam dedim ayağa geçiş yaptık şimdi .TV izletmem dedim niloya izliyor bknz 6 aylık ve ben bütün olmaz dediğim şeyleri olduruyorum:)
benaslindayohum_ Meri-Mel kendi köyümde meslek yüksek okulu var okulun yanından geçerken hangi salak burda okur ki derdim bilin bakalım kim orda okudu😅😅
buglemss Meri-Mel evlenince hemen çocuk yapanlara bok var hemen yapıyorsunuz demiştim evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım (planlı bir şekilde)😂🤚🏻
balporsugu7224 Meri-Mel eltim hamileyken sürekli uykuluydu bende alt tarafı hamile hasta mı sanki ne abartıyor demiştim bir ay sonra hamile kaldım 9 ay boyunca kustum 😂