alparbsr Kızlar bez bebekte ki nananın yüzüğünden sizde de olsa haftada iki kere kullanma hakkınız olsa ne için kullanırdınız 😂😂😂 Ben başlıyayım kesinlikle bir tanesini evin dip köşe A dan Z ye temizlik için kullanırdım 😂😂🤣🤣🤣 Sizler?🤣🤣
sezeryanlaanneolunmazmis alparbsr 3 çocuğum var 3ununda başını yikanmasi saç taranmasi tırnak kesilmesi için kullanırdım 😁😁
Tatlican alparbsr Bende evi mustakil yapardim ve esyaparimı gold detayli alirdim😂 Ee her hafta 2seferse her istedigimi yapardim araba kulanirdm mesela
cnsuuozzgen alparbsr kendimi kopyalardım birini ev işleri birini yemek asıl kendim de ailemin yanına giderdim (gurbette olmanın zorlukları)
dayes alparbsr haftada iki kere az ya her isteğimde üfür üfüür üfürüp kullanayım 😂 ben de sizin gibi evin temizliği&çamaşır vs.de kullanırdım. Bir de her gün üç öğün hazır yemek 🤩
alparbsr dayes bak yemeği unuttum bende olsun ev temiz olsun da yemeği hal ederim kız ben 1e de razıyım keşke öyle bir şansımız olsa 😂
TulayGeriDon alparbsr @milletsanakanalizemiolacak kızımın kolik krizini yok ederdim Eve katya getirirdim evin temizliğini yemeğini yapsın diye🥹
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon kanka benim yapacaklarımda bunlar olurdu ama katya tehlikeli katya olmaz 🤣🤣🤣🤣🤣
LadyGaddar alparbsr Bi tane bende kopyalasam yeter . Biri oğlumun bekçiliğini yapar çünkü yanindan kalkmama izin vermiyor 🤦🏼♀️,oglumu sallar yemek yedirir,kisacasi butun pis işleri ona veririm😂😂 Bende ev yemek falan üffff tam istediğim hayat😒😒