Twinsisters61 Atopik dermatit ciltleri olan bebislere bioderma öneririm sadece onda fayda gördüm ikizlerimde.
ada99 bebeğim kıvırcık saçlı acaba bizdeki gibi kıvırcık saç düz saç şampuan ayrımı yapılıyor mu bebeklerde😅
The_paues NaimeYilmaz ilk %100 doğal siveno kullandım şimdi minorise geçtim organik ve tertemiz içerik.
AyseNur2024_ Mustela kullanıyordum fakat yıkamamışız gibi saçı yapışıyordu. Almanya dan penapen marka şampuan hediye gelmişti onu kullandım çok daha güzel oldu saçları internet üzerinden de alınabilir
Rio23 AyseNur2024_ Bende yakın zamanda Almanyadan bir akrabamızda gördüm o markayı..vücut yağınıda kullanıyor çokta memnunmuş..evet internettede satışı var..
livanurvealpinannesi61 NaimeYilmaz bence en iyi şampuan ıva natura. Göz yakmıyor içeriği temiz. Çok güzel saçda uzatıyor.
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_115 dalin şampuan da %80 alkol var içinde birçok kimyasal var. Bebek yağını almıştım su gibi bişey beğenmedim hiç. İçerik olarak temiz değil
Deletedmom_115 livanurvealpinannesi61 öyle birşey yok biz çok memnunuz, yağını kendim kullanıyorum şimdi de bebeğime kullanıyorum her gün hiçbir zararını görmedim
melera NaimeYilmaz incia, siveno, minoris, ecowell, pureesed, baby me organic serisi, Iva natura ,rahiki mahtum, heaven on earth🌸yüzde yüz organik hepsi
duyguoyku NaimeYilmaz yeni doğduğunda mustela kullanmıştım sonra sebamed geçiş yaptık 7 buçuk aylığız çokta memnunum